reklama

Październik 2011

Witam dziewczynki!
Ja chyba tez sie zapisze do mam pazdziernkowych,dwa testy robione i dwa pozytywne,w poniedzialek ide do gina
na razie jestem w wielkim szoku,jak pewnie wiekszosc z Was,ale i bardzo szczesliwa...Gratuluje fasoleczek!!!!

Milo ze dolaczyas,a na kiedy masz termin?
Fajny watek sie robi :-) a Wy dziewczynki co tak cichutko siedzicie?

reklama
Kurcze ja też cały czas myślę kiedy do tego lekarza się wybrać, w końcu takie usg gdy już serduszko bije to jest taki przełomowy moment...

Witam dziewczynki!
Ja chyba tez sie zapisze do mam pazdziernkowych,dwa testy robione i dwa pozytywne,w poniedzialek ide do gina
na razie jestem w wielkim szoku,jak pewnie wiekszosc z Was,ale i bardzo szczesliwa...Gratuluje fasoleczek!!!!

Hej Agadaria- fajne ze do Nas dołączyłas :)no i oczywiscie gratuluje II kreseczek :):):)No tak juz jest ze niektóre kobietki w szoku a niektóre aż sie nie mogą doczekać tych II krech !!!!!!!!!!! :):):):)

Ja jak zajde w ciąze to napewno od razu nie bede leciec bo niby po co ??? 7 -8 tydzień to taki w sam raz jest moim zdaniem !!! No chyba ze ktos mial problemy i wizyta jest konieczna ale jak jest ok to po co tak wczesno???No takie moje zdanie, moze ktoras od razu mnie tu zlinczować o to ale kochane mowimy sobie wszystko prosto z mostu :):) W koncu po to tu jestesmy :):):):)

Hej Agadaria- fajne ze do Nas dołączyłas :)no i oczywiscie gratuluje II kreseczek :):):)No tak juz jest ze niektóre kobietki w szoku a niektóre aż sie nie mogą doczekać tych II krech !!!!!!!!!!! :):):):)

A niektóre czekają, a jak się doczekają to i tak są w szoku!!!:-D

Mamuśka masz rację, ja w I. ciąży byłam dopiero w 8 tygodniu, wtedy mi gin założyła kartę ciąży i to było ok według mnie,więc podejrzewam, że teraz też tak zrobię.

Ostatnia edycja:
a ja mam takie pytanko. Bo co rusz to czytam że ktoś zrobił kilka testów. I tak się zastanawiam po co? Czy komuś kiedyś wyszły 2 sprzeczne wyniki? Ciekawa jestem.

reklama
Mi nie, ale kiedys robilam trzy bo pierwszy wyszedl ledwo co widoczny, wiec nastepne robilam potem zeby zobaczyc czy rzeczywiscie druga krecha jest i czy bedzie mocniejsza a ostatnio robilam dwa bo 3dni wczesniej nie wyszedl mi duzo czulszy test a ze jestem przeziebiona to musialam miec pewnosc jak najszybciej czy to rzeczywiscie ciaza i jakie leki moge brac;)

A co do wizyty to ja tez chce w 7 ale teraz lece po progesteron!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry