reklama

Październik 2011

Hej ja mialam ostatnia 31 grudnia,a cykl mam 28 dniowy.Wczoraj test dzisiaj lekarz i dobrze mam kwas foliowy i rozne witaminy i kilo czasopism do poczytania .Przynajmniej jest moja fasolka coraz bardziej wiarygodna.

Czesc Karolina,ja tez ostatnia @ mialam 31grudnia,a cykle mam 34 dniowe, owulacje mialam 20 stycznia...gratuluje II kreseczek na tescie

A ja wlasnie wrocilam ze sklepu,w razie co kupilam kartke do ktorej wkleje test i dam go mezusiowi jesli pokaza sie II krechy :tak:

reklama
Witam serdecznie:)
Jestem już mamą prawie 2-letniej Lenki i znów spodziewam się dzidziusia:) Testowałam 25.01 i pojawiły II kreseczki. Termin internetowy przypada na 5 październik.

Gratulacje i witamy!!!

Hej ja mialam ostatnia 31 grudnia,a cykl mam 28 dniowy.Wczoraj test dzisiaj lekarz i dobrze mam kwas foliowy i rozne witaminy i kilo czasopism do poczytania .Przynajmniej jest moja fasolka coraz bardziej wiarygodna.

No to u mnie spokojnie powinno coś być widać bo @ miałam 27 XII :)

Witam....i GRATULUJE....nooo to już niezła z nas gromadka...:)

dziewczyny w pod koniec 5 tygodnia nie masz szans....żeby zobaczyć bijące serducho??

Witam....i GRATULUJE....nooo to już niezła z nas gromadka...:)

dziewczyny w pod koniec 5 tygodnia nie masz szans....żeby zobaczyć bijące serducho??

Ja tego nie wiem bo zawsze chodzilam do gina w pozniejszych tygodniach...

Moje dziecko jest dzisiaj mega marudem,jak ja nie lubie jak on jest przeziebiony,niech wroci moj usmiechniety,pogodny Natanek...

Hej rabbit ja bylam poprzednim razem w 6t i 1d i serducha nie bylo, zarodka praktycznie nie bylo widac, byl pecherzyk i taki maly cien ze gin mowila ze moze to zarodek ale glowy nie da.. dlatego ja chcialam poczekac do 7tyg, ale ide we wt juz ale tylko po progesteron, a serducho to mam nadz w walentynki uslyszec;D

Witajcie nowe pazdziernikoweczki!!

No wiem niestety Edytko jak to jest !!!!!!!!!! Wspólczuje naprawde, !!! zdrówka dla małego no i ty tez musisz to przejść jakoś !!!

Witam, witam!
Przyszłych mamuś nam przybywa. Ja równiez chciałam rodzić w październiku bo fajnie by się złożyło ja mam urodziny w listopadzie a mój synek w grudniu więc tak miesiąc za miesiącem imprezki ;-) A tak na serio to ja już nie mogę się doczekać, do cierpliwych nie należę a skoro sobie wbiłam do głowy że chcę mieć kolejne dziecko to chcę JUŻ.
Byłam dziś w pracy i trochę padnięta jestem a tyle mi tu popisałyście na tym forum od wczoraj że z pół godziny siedziałam ;-)

Witam dziewczynki!
Ja chyba tez sie zapisze do mam pazdziernkowych,dwa testy robione i dwa pozytywne,w poniedzialek ide do gina
na razie jestem w wielkim szoku,jak pewnie wiekszosc z Was,ale i bardzo szczesliwa...Gratuluje fasoleczek!!!!

reklama
Cześć dziewczyny, gwarno tu dziś i faktycznie nas przybywa. Oby jeszcze oczekujące na test zobaczyły te dwie krechy i będzie można spokojnie do października czekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry