reklama

Październik 2011

teraz tez widze,ze glupio to napisalam,przepraszam,ale ja tez z polski przeciez, co nie? :) najwazniejsze,ze wyjasnione, naprawde ostatnia rzecza o ktorej moglabym pomyslec to zrobic komus przykrosc slowem czy tez czynem.. ja tez sie macam,kazde wyjscie do wc z lekkim niepokojem,a musze poczekac jeszcze 2 tyg zanim sie dowiem czy jest serduszko..
niemniej co do internetu to czasami sa sprzeczne informacje i lapie sie na tym,ze lepiej nie szperac za bardzo, bo potem spac nie mozna. ale w moim wypadku to widzisz, jak tragicznie nie ma to bagatelizuja. siedze pozniej w domu i wkrecam sobie srubke, ehhh lepiej zaczne odkurzac czy prasowac,zeby zajac czyms sie bo nauka mi dzis nie wchodzi do glowy :/

reklama
teraz tez widze,ze glupio to napisalam,przepraszam,ale ja tez z polski przeciez, co nie? :) najwazniejsze,ze wyjasnione, naprawde ostatnia rzecza o ktorej moglabym pomyslec to zrobic komus przykrosc slowem czy tez czynem.. ja tez sie macam,kazde wyjscie do wc z lekkim niepokojem,a musze poczekac jeszcze 2 tyg zanim sie dowiem czy jest serduszko..
niemniej co do internetu to czasami sa sprzeczne informacje i lapie sie na tym,ze lepiej nie szperac za bardzo, bo potem spac nie mozna. ale w moim wypadku to widzisz, jak tragicznie nie ma to bagatelizuja. siedze pozniej w domu i wkrecam sobie srubke, ehhh lepiej zaczne odkurzac czy prasowac,zeby zajac czyms sie bo nauka mi dzis nie wchodzi do glowy :/

no piszac w necie trzeba uwazac , bo moze to byc innaczej odczytane niz bysmy chcialy :)
ja tam nie czytam nic ... jestem tutaj , mam ksiazki i wsio :)
ale tez mam zle doswiadczenia , a tego z glowy nie wywale , chociaz staram sie :)
ide tez cos moze zrobie , bo dzisiaj znowu lenia mam :/

monika no właśnie ja nie chciałam szperać w necie, bo wiem czym to się kończy, że ma się tak sprzeczne informacje, z nie wiadomo jakich źródeł, czasem wyrwane z kontekstu, dlatego pytałam tu, bo jak tu jestem od jakiegoś czasu to zauważyłam, że są tu rozsądne dziewczyny. Nawet napisałam, że wydawało mi się, że było to poruszane na wątku a nie chciałam przekopywać całego. Może też to czekanie na USG sprawia, że jeszcze bardziej wsłu****ę się w sygnały z organizmu...nie wiem.

Kobity!! Boze!! Kobity!! Jak ja WAS kocham!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
Normalnie jest idealnie jak napisalyscie!! Naprawde tak pisza na internecie i w ksiazkach i mozna sobie niezle wkrecic!! Ja akurat tak mialam ale mniejsza o to. Normalnie ryczalam dzis do meza, bo sie ciagle zastanawiam i wslu****e czy bola czy nie, jestem w stanie sie nawet gniesc!! Paranoja!! A Tu Was poczytalam i od razu mi lepiej:-):-) Aha ale dajcie znac co lekarz na to o tych znikajacych bolach;-)
Zupkaogorkowa generalnie kwas foliowy powinno sie zaczac przyjmowac ok 3 miesiace przed planowanym poczeciem i nie wiem do kiedy. Napewno I trymestr. Tak przynajmniej mowi moja lekarka i takie cos jest napisane na opakowaniu:tak:
anita&maciek witaj:tak: mamy ten sam termin:-)
:-):-)

Zupka tak trzeba brac na poczatku,jest odpowiedzialny za uklad nerwowy,dobrze brac z jodem i witamina B12.Z tego co mi wiadomo jezeli masz dobre zelazo to nie ma potrzeby dodatkowo brac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry