reklama

Październik 2011

Asionek ja sie czuje dobrze, nic mnie nie boli tylko te resztki plamienia. Nerwa mam nieziemskiego przed wizyta i czekam jak na szpilkach na 20, szkoda ze tak pozno. Super ze wszystko dobrze u Ciebie :-) lece na wizyty doczytac!

bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& , czekamy cierpliwie do 20 ( wiem latwo nie jest dlatego ja biore rano , tak wstane wyszykuje sie i lece :) )

kupilam paczki , co prawda daleko im do polskich , ale zawsze to cos :) bo smaka mialam strasznego
ogolnie widze , ze coraz mocniej na slodkie mnie ciagnie ...

reklama
Hej Dziewczynki,

Ja jutro do ginka na wizytę idę i mam stresa czy z dzidzia jest ok, ogólnie samopoczucie mam dobre ale już zaczynam obgryzać paznokcie przed jutrzejszą wizytą :confused:
Będzie dobrze...:)

Asionek takie informacje napawają optymizmem...jestem przekonana, że już u nas same dobre wiesci będą...

Gosiane do wizyty juz niedaleko...skoro plamienia się zmniejszyły i nie masz bóli, to na pewno jest wszystko ok...czekam na relacje i zdjecia...

tez maja mega malo nadzienia ? sliczna mala istotka na zdjeciach :)

dziekuje :)
a nadzienia to maja az za duzo :/ takie lejace i mega sztuczne nie to co nasze paczusie w Pl :)

Będzie dobrze...:)

Asionek takie informacje napawają optymizmem...jestem przekonana, że już u nas same dobre wiesci będą...

Gosiane do wizyty juz niedaleko...skoro plamienia się zmniejszyły i nie masz bóli, to na pewno jest wszystko ok...czekam na relacje i zdjecia...

masz racje teraz juz tylko dobre wiesci musza byc !!! i piekne fotki naszych fasolek i brzuszkow :)

Witajcie dziewczynki :)
Asionku i Hoppe dzięki kochane :* dokładnie odpoczynek by mi się przydał i to bardzo, a co do podziału obowiązków to i tego próbowałam, w rzeczywistości i tak wszystko spadało na mnie, bo każdy zwinnie wywinął się ze swoich, eh z chłopami.
Jak tam Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja byłam na badaniach, i tak jak wczoraj pisałam, ze boję sie pobierania krwi i okazało się, ze ja to mam zawsze pecha, 3 razy mi się kobieta wkuwała, bo mi żyły pękały, siedziałam tam ok.30 min i myślałam, że padnę. W końcu za 4 razem udało się pobrać krew z żyły na dłoni :-) Dobrze, ze juz po wszystkim, teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałkową wizytę u gina. W końcu zrobi mi usg, poproszę o zdjęcie i jak wszystko będzie dobrze to zakładam pamiętnik ciąży :-)

Tak, pamiętnik polecam każdej mamusi, dobra rzecz, my z Alanem często przeglądamy pamiętnik z jego zdjęciami z usg, on taki zawsze zafascynowany jak widzi siiebie taką kropkę na usg, widzę, ze te zdjęcia rozwijają jego wyobraźnię :)

Witajcie dziewczynki :)
Asionku i Hoppe dzięki kochane :* dokładnie odpoczynek by mi się przydał i to bardzo, a co do podziału obowiązków to i tego próbowałam, w rzeczywistości i tak wszystko spadało na mnie, bo każdy zwinnie wywinął się ze swoich, eh z chłopami.
Jak tam Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja byłam na badaniach, i tak jak wczoraj pisałam, ze boję sie pobierania krwi i okazało się, ze ja to mam zawsze pecha, 3 razy mi się kobieta wkuwała, bo mi żyły pękały, siedziałam tam ok.30 min i myślałam, że padnę. W końcu za 4 razem udało się pobrać krew z żyły na dłoni :-) Dobrze, ze juz po wszystkim, teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałkową wizytę u gina. W końcu zrobi mi usg, poproszę o zdjęcie i jak wszystko będzie dobrze to zakładam pamiętnik ciąży :-)

Współczuję...U mnie z pobraniem krwi nie ma nigdy problemu...mam tak duże i widoczne żyły, że ślepy by trafił...

Tak, pamiętnik polecam każdej mamusi, dobra rzecz, my z Alanem często przeglądamy pamiętnik z jego zdjęciami z usg, on taki zawsze zafascynowany jak widzi siiebie taką kropkę na usg, widzę, ze te zdjęcia rozwijają jego wyobraźnię :)

Super pomysł...ja mam na razie 2 zdjecia...więc początki są...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry