reklama

Październik 2011

przez moje i tak slysze glosne chrapanie, chociaz wkladam je tak mocno ze az boli :crazy:

kazda ciaza inna, te nocne spacery mnie dobijaja, zaczne spac w lazience :-)

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja w nocy nie mogę spać. Budzę się około 7 razy, potem na budzik mojego chłopaka i muszę go dosłownie zepchnąć z łóżka, żeby się ruszył do pracy. Ja rano wstawać nie muszę i takie czuwanie czy zaśpi jest strasznie irytujące :P Z resztą strasznie mi gorąco w nocy, a rano, pomimo zmęczenia nie mogę spać, bo mnie słońce denerwuje i stukanie A. na kompie, bo przecież ranek bez komputera to nie ranek :P

witajcie :*
dzis pogoda ciut lepsza:) cieplej i nie pada juz :)
od dwóch dni chodziły za mna śledzie w sosie czosnkowym bądz z cebulką, wiec dzis juz musiałam kupic ,,,,,, mmmmm, niebo w gębie :) aż humor mi sie polepszył hihi :)
Dziś już piątek :szok: nigdy mi tak szyko nie zleciał tydzien !!!!!!!!! ciesze sie bo mój juz wraca dzis :)
nie wyspałam sie bo mały spał ze mną, jejku jak On sie rzuca !!!!!!!!!!!! Ja nie wiem co mu sie porobiło, zawsze spał sam a teraz juz ciągle przychodzi , ja go odnosze a ten z powrotem !!!!! :wściekła/y:

Jak sie dzis czujecie ????????

gosiane genialne filmiki! Aż mi się łezka zakręciła w oku jak puściłam sobie filmiki 8-10 tyg. I pomyśleć, że takie cudo nosimy w sobie.

A ja zamiast pracować się obijam. W ogóle nie mogę się skupić...no nic czeka mnie pracowity weekend i nadrabianie zaległości :P

kurcze, wszystkie jecie sledzie, a one mi po prostu nie przechodzily przez gardlo nigdy w zyciu! nawet Moj sie smieje,ze nie jestem rasowa kobieta w ciazy, bo go po sledzie i dzem nie gonie :)

tak mamuska to cudownie,ze juz piatek, mdlosci mniejsze w tym tyg to licze ,ze ten stan sie utrzyma :) fajnie,ze jutro weeeknd :)

Gosiane o ja cie kręce !!!!!!!!!!!!!!!! No cudo te filmiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiecej takich linków poproszę :D świetnie że jest coś takiego i można sobie oglądać jak wygląda nasze maleństwo w okreslonym tygodniu :)
Monika to bardzo dobrze ze lepiej sie czujesz:) widocznie ten początek 8 tygodnia jest dla nas zbawienny :) i oby tak zostało juz :)

U mnie słoneczko wychodzi za chmur :D jeeeeeeaaaaa :D

Cześć Wam dziewczynki:)
U nas pogoda wietrzna, troche pochmurna. Wstałam dziś już o 8smej bo mój mąż nie może spać i wstaje już koło 6, 7 i włącza sobie tv i ja się już budzę mimo wszystko, mówię na niego dziadzia bo jak mój dziadek kładzie się już o 22giej a wstaje z kurami, no masakra jakaś :) Na szczęście nie chrapie, ale zarzuca na mnie nogi :((
Chyba wrócę na trochę do pracy, zwolnienie mam do 25 marca ale ja zwariuję w domu:( Nie potrafię tak siedzieć :( I tak się zastanawiam nad tym żeby jednak wrócić na trochę tym bardziej że dobrze się czuję.Mąż wypływa w kwietniu więc już całkiem mnie pokreci przez te lenistwo :D
Dalej cięzko mi się oddycha:(( Martwi mnie to:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry