Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asionek no mysle ze tak bedzie, wczoraj tylko mialam taki paskudny dzien. Juz sie nie moge doczekac tej wizyty.
Hej Dziewczny,
Gosiane nie jesteś sama ja też leże na poczatku mialam plamienia a teraz mam krwiaczka i musze czekać az sie wchłonie, wczoraj mialam taki sam dzien jak ty ze piekne słoneczko a ja w domu plackiem i dopadła mnie jakaś chandra w dodatku przed ciąża miałam problemy z hemoroidami i krwawieniami z nich leczyłam sie robiłam specjalne badania no a teraz to maskara jest i też musze sie wybrać z tym do lekarza![]()
mamuska badz dzielna, straszne ze czasem dotyka nas taki los ale tak jak dziewczyny juz pisaly natura czasem wie co robi. Ja na razie trzymam &&&&& moze jednak wszystko jest dobrze. Tule mocno i jestem z Toba myslami.
zupka spokojnie, na pewno wszystko jest ok, w koncu zobaczysz swoja fasolke :-) a ktory to u ciebie tc?
Ja wczoraj mialam strasznie podly humor. Caly dzien mi sie chcialo plakac. Chyba juz z tej bezradnosci i przymusu lezenia. To juz trzeci tydz jak mam raczej lezec i oczywiscie same czarne mysli wczoraj mialam. Jestem juz sfrustrowana.Jak sobie pomysle ze moge cala ciaze przelezec to wyc mi sie chce :-( no taki wlasnie wczorajszy dzien byl. Dzis juz na szczescie lepiej i bardziej pozytywne myslenie.