reklama

Październik 2011

To poczekajmy dziewczyny do niedzieli, testujemy wiec jak bedzie Edyta w ciązy to bedzie naszym moderatorem :):)

reklama
Witam nowe dziewczyny!

Strasznie dużo stron produkujecie w ciągu dnia ;-)

dziewczyny kupcie sobie pink test jest bardzo wrażliwy...

Też polecam pink test, a za to odradzam quick vue

Boże.... tylko ja nie mam takiego czegoś !!!!!!!!!! To wy napewno w ciąży a ja nieeeeeeeeeeeeeeeeeee

Też tak nie mam, jesli Cię to pociesza ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ostatnią @ miałam 27 grudnia,

To tak jak ja, 24 I robiłam test :-) Myślę, że też powinnaś przetestować, bo to już niedługo czas do gina iść ;-)

Napisalam do znajomej ktora jest moderatorka,napisze mi co i jak :-) Mamuska,pysia gdzie sie podzialyscie??

A ja mialam @ 31-grudnia i mam nadzieje ze ostatnia,w tym roku :-D

Witajcie:)

Ja robiłam Bobo testem, a jeszcze ponoć super sprawdzony jest Quick View:-)
Pre test jest fajny, bo ma od razu pojemniczek na mocz...

Bobo test też jest spoko. I jeszcze Amil bo ma pojemniczek na mocz. Quick Vue nie polecam, bo raz miałam jakiś wadliwy i mi krecha wyszła pośrodku. Zła wtedy byłam, bo to ani negatywny ani pozytywny nie wyszedł - strata czasu, pieniędzy i nerwów :dry:

Ja byłabym za tym żeby jeszcze troszkę poczekać zanim wybierze się moderatora bo Edyta to bardzo dobra propozycja ale ma rację że chce się upewnić że zostanie na październikówkach.

reklama
Witajcie:)

Ja robiłam Bobo testem, a jeszcze ponoć super sprawdzony jest Quick View:-)
Pre test jest fajny, bo ma od razu pojemniczek na mocz...

Ja robiłam Quick View.. po 10 sekundach były 2 kreseczki :)

Jeeezu jaka jestem śpiąca.. dla mnie godzina drzemki po południu to juz standard

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry