reklama

Październik 2011

Asionek dorosła to może i jest ale nie wiem czy dojrzała.. widać sie jeszcze nie wyszalała

Zupka mi pomaga wtedy leżenie najlepiej z mężem.. albo kołysanie biodrami.. ten kortyzol niestety siedzi w nas długo po stresie, dlatego też nerwica żołądka objawia się pare dni po stresującej sutyacji.. hmmm jak tak myślę o wczorajszym skręcie kiszek, to może właśnie stres był jego przyczyną :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry,

Wróciłam właśnie od lekarza i moja infekcja tak cudnie się rozwinęła, że dołączam do grona Antybiotyko-Żerców ;-)

Lena - strasznie się cieszę, że wszystko OK widzisz, trzeba było się niepotrzebnie nie stresować ;-)

elifit - kurcze siostrze chyba się należy pacnięcie w głowę na oprzytomnienie ;-)

Anulka - u mnie było to samo z młodą od początku ćpanie i urodziła się zdrowa, chociaż też zaczęłam plamić na samym początku. Wydaje mi się, że w moim przypadku bez wspomagaczy nie miałabym szansy na dzieci...

Aaaaa i zapomniałam dodać czuje wreszcie ruchy :cool2:

Yeyyyy :-D Wkroczyłyśmy właśnie w nowy etap naszych ciąż.. RUCHY!!! :)
Myślę, że możemy zacząć opowiadać jak je czujemy.

Ja pierwsza: Jak położę rękę to czuję fale, czasem takie puknięcia.. faza motylkowa już za mną :)

Jestem,jestem uffff.

Ku mojemu zdziwieniu pani doktor miała już wyniki Usg bez krwi oczywiście i wiecie co....Tym Nt powiedziała żeby nie zawracać sobie głowy bo jest w normie,a czasami Nt jest wyższe bo dzidziuś jest większy.
Tu chodzi o mnie ze mną jest problem,dlatego tylu techników mnie oglądało raz z prawej,raz z lewej strony,otóż mam przodujące łożysko i mogę zapomnieć o porodzie naturalnym.
Wyniki krwi będą w poniedziałek,jeśli coś będzie nie tak będzie dzwonić.Kolejna wizyta za 4 tyg.
Wskazania lekarza dużo odpoczywać,zero sprzątania,długiego stania np.przy garach no i zero sexu-HURRRAA(jakaś asexualna jestem)
Jesteście nieocenione-jak to dobrze,że Was mam!
super wiadomosci, dobrze ze z dzidzia wszystko ok, duzo wypoczywaj i nie stresuj sie juz:-)
jak samopoczucie dziewczyny? ja jem sniadanko i chyba na jakis spacer sie wybiore
ja przygotowuje juz i chrzciny i swieta w jednym, jutro wieczorem wielkie wydarzenie, chrzciny mojego synka
troche mam stresa,
Anulka super że dzidizuś puka! Mój faluje :-D i zgadzam się co do tabletek, czasem chodzi, tak jak u mnie, o za mały poziom hormonu i zdrowych zarodków nie da organizm rady utrzymać.. ja pewnie samoistnie poroniłam wiele razy.
oj ja wam zazdroszcze tych ruchow, ja dopiero w 13 tc jestem wiec na ruchy jeszcze poczekam
pamietam z Jasiem, najpierw czulam jakby takie male rybki plywaly mi w brzuszku, potem to juz byly kuksance
ja pewnie najwczesniej poczuje za jakies 3 tygodnie

dziewczyny wspolczuje wam infekcji ale dobrze ze wykryte i leczone

wracam do garow, bleeee

Ja na nogach od świtu. Żurek ugotowany, sałatka zrobiona, placek jest, jeszcze tylko jajka z córą pomalujemy i jesteśmy gotowe do naszych małych świąt.
Bez rodziny święta to nie są prawdziwe święta. Najgorsze są Bożonarodzeniowe, bo te Wielkanocne chociaż pogoda i wiosna rekompensuje.

Ja wcześniej czułam mocne kuksańce, a teraz to ledwo pukanie albo motylki i to rzadko, jak się dobrze skupie.

Ostatnia edycja:
Klementinka - odważna jesteś :-) my też chrzciliśmy córkę w Wielką Sobotę mam nadzieje, że nie robisz tego tak jak my podczas liturgii Wigilii Paschalnej z poświęceniem ognia, wody chrzcielnej ? Bo taka msza trwa ponad 1,5 godziny myślałam, że coś mnie trafi ...

ja wole Wielkanoc niz BN, wlasnie dlatego ze jest cieplo i slonecznie ( zazwyczaj ).
Sivi szybko poszlo, ja jeszcze nic nie ugotowalam. chyba dzis wezme sie za zurek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry