reklama

Październik 2011

Klementinka - tylko spokój Cię uratuje :cool2: u mnie młoda miała 5 m-cy więc myślałam, że tam jajko zniosę tyle to trwało, połowę mszy się darła ;-)

jak możesz to nakarm tuż przed i może go wymęcz jakimś spacerem czy coś w tym stylu, żeby spał :tak:

reklama
Jestem,jestem uffff.

Ku mojemu zdziwieniu pani doktor miała już wyniki Usg bez krwi oczywiście i wiecie co....Tym Nt powiedziała żeby nie zawracać sobie głowy bo jest w normie,a czasami Nt jest wyższe bo dzidziuś jest większy.
Tu chodzi o mnie ze mną jest problem,dlatego tylu techników mnie oglądało raz z prawej,raz z lewej strony,otóż mam przodujące łożysko i mogę zapomnieć o porodzie naturalnym.
Wyniki krwi będą w poniedziałek,jeśli coś będzie nie tak będzie dzwonić.Kolejna wizyta za 4 tyg.
Wskazania lekarza dużo odpoczywać,zero sprzątania,długiego stania np.przy garach no i zero sexu-HURRRAA(jakaś asexualna jestem)
Jesteście nieocenione-jak to dobrze,że Was mam!

Kochana trzymałam kciuki za małego groszka i za Ciebie oczywiście :)

ja w dalszym ciagu nic nie czuje :no: wiem tylko kiedy sie denerwuje

Klementinka - tylko spokój Cię uratuje :cool2: u mnie młoda miała 5 m-cy więc myślałam, że tam jajko zniosę tyle to trwało, połowę mszy się darła ;-)

jak możesz to nakarm tuż przed i może go wymęcz jakimś spacerem czy coś w tym stylu, żeby spał :tak:

Zupka ja też niby nic nie czuję wczoraj takie bąbelki po brzuchu mi łaziły ale ja nie wiem czy to to :(Dziś zapytam lekarza bo idę na wizytę kontrolną i ładnie go poproszę żeby zajżał może już będzie widać czy to siusiak czy ciastko z dziurką jak mówi mój m :)))
Ja w pracy:(( Większość już poszła do domu a ja oczywiście zoatsłam na posterunku, ale o 14tej się zrywam bo trza kaczkę umyć :))

Odebrałam wyniki..

No i jest infekcja, leukocyty w moczu 500/ul!!!:szok: Norma to jest 3-5/ul. Bakterie bardzo liczne, nieliczne fosforany. Byłam u lekarza, biorę furagin.. piję żurawinkę

Ostatnia edycja:
Siedze w szlafroku i puszczam baczk na kanapie .Swieta jakie swieta?
Totalna dezorganizacja,jutro moze cos zrobie(ale nie napewno)Wszystkie loty ktore znalazlam dziekuje za pomoc,przerastaja moje mozliwosci finansowe i tak .A autobusem 24 godziny nie wchodzi w rachube tym bardziej ze musze leciec na cztery dni tylko.
I tak siedze i dumam dlaczego na nic nie mam ochoty.:dry:

moze sobie odpusc Karolina ?? w tym stanie autokar odpada na pewno
a samolot z przesiadka , sama i jeszcze za kupe kasy to sama wiesz :/
rodzinka napewno zrozumie

Odebrałam wyniki..

No i jest infekcja, leukocyty w moczu 500/ul!! Norma to jest 3-5/ul. Bakterie bardzo liczne, nieliczne fosforany. Byłam u lekarza, lecę po furagin.

ja mialam 154 000 a norma do 10 000 !!
porazka nie
bierz leki i powinno byc lepiej :)

moze sobie odpusc Karolina ?? w tym stanie autokar odpada na pewno
a samolot z przesiadka , sama i jeszcze za kupe kasy to sama wiesz :/
rodzinka napewno zrozumie

karola,pisalam Ci to samo....ja uwazam ze nie powinnas jechac/leciec tak daleko...i to sama...
wiem ze wypada,ale kurde zebys potem sobie w brode nie plula....
tez jestem zdania ze rodzina powinna zrozumie...

dziewczyny,upiekalam tak pyszna karkowe ze normalnie aaaaaaaa!!!!!
ogladalam ostatnio program gdzie facet pokazywal prawidlowy sposob peklowania miesa...
zaryzykowalam i juz nigdy z tego przepisu nie zrezygnuje!!!!!!!!!!

zaraz go wpisze na nasz kulinarny watek jakby ktoras chciala podpatrzec...

życze Wam dziewczynki Wesołych Świąt , wszystkim i każdej z osobna wspaniałej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Czasami Was podczytuje (mogę?). Jeszcze niedawno coś tu bazgrałam ale dla mnie los okazał sie okrutny.Mimo tego ciesze się Waszym szczęściem . Pozdrawiam

karola,pisalam Ci to samo....ja uwazam ze nie powinnas jechac/leciec tak daleko...i to sama...
wiem ze wypada,ale kurde zebys potem sobie w brode nie plula....
tez jestem zdania ze rodzina powinna zrozumie...

dziewczyny,upiekalam tak pyszna karkowe ze normalnie aaaaaaaa!!!!!
ogladalam ostatnio program gdzie facet pokazywal prawidlowy sposob peklowania miesa...
zaryzykowalam i juz nigdy z tego przepisu nie zrezygnuje!!!!!!!!!!

zaraz go wpisze na nasz kulinarny watek jakby ktoras chciala podpatrzec...

ja sie pisze :))) chyba nawet prosilam o ten przepis , ale nie doczytalas hehe

życze Wam dziewczynki Wesołych Świąt , wszystkim i każdej z osobna wspaniałej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Czasami Was podczytuje (mogę?). Jeszcze niedawno coś tu bazgrałam ale dla mnie los okazał sie okrutny.Mimo tego ciesze się Waszym szczęściem . Pozdrawiam

Tobie rowniez !!! jasne , ze mozesz wpadac do nas czytac , a nawet jak masz chec to i pisac z nami :))

moze to lepsza taktyka, zmecze go zeby spal
w razie czego mozemy siedziec w zakrystii
po mszy ksiadz nas jeszcze zaprosil na swiecone jajo, chleb i wino mszalne:-D
to ostatnie sobie odpuszcze

Odebrałam wyniki..

No i jest infekcja, leukocyty w moczu 500/ul!!!:szok: Norma to jest 3-5/ul. Bakterie bardzo liczne, nieliczne fosforany. Byłam u lekarza, biorę furagin.. piję żurawinkę
oby szybko przeszlo, dobrze ze masz juz leki

ja nadal fruwam miedzy zelazkiem, odkurzaczem i kuchnia
nie widze sensu tych swiat, czlowiek sie naharuje, potem obezre, przytyje i ze zmeczenia nie bedzie mial na nic sily
chyba cos robie nie tak

Witam z rańca!
Obudził mnie dzisiaj o 5:30 rano głupi sms z reklamą i już miałam po spaniu wrrrr zła jestem.
Dziękuje Wam serdecznie za wsparcie!
Kurcze Wy o gotowaniu,pieczeniu itd. a u nas tylko jeden dzień świąt,tylko niedziela,więc nie szaleję.Nikt nas nie zaprosił,my nikogo też,będzie tylko moja mama,więc nie robię nic-no może tylko sałatkę jarzynową bo uwielbiam i dla Leszka galaretkę z kurczaka,ciasto kupię i tyle.
W poniedziałek kończą się ferie dziewczynką wszystko wraca do normy.
Zastanawiam się teraz bo stanęły pod znakiem zapytania nasze wakacje mamy zarezerwowane od 20-28 czerwca i teraz nie wim,wynajęliśmy mieszkanie na Florydzie zapłaciliśmy zaliczkę i tu sruuu takie wieści ach ze mną to tak zawsze-Jak sierota do tańca:-)
Zapomniałam się pochalić od początku ciązy przytyłam 1.5kg-chyba nie żle co? Czy o 1.5 za dużo??

Ostatnia edycja:
reklama

Anulka wspolczuje ogromnie, badz dobrej mysli. trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry