Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem,jestem uffff.
Ku mojemu zdziwieniu pani doktor miała już wyniki Usg bez krwi oczywiście i wiecie co....Tym Nt powiedziała żeby nie zawracać sobie głowy bo jest w normie,a czasami Nt jest wyższe bo dzidziuś jest większy.
Tu chodzi o mnie ze mną jest problem,dlatego tylu techników mnie oglądało raz z prawej,raz z lewej strony,otóż mam przodujące łożysko i mogę zapomnieć o porodzie naturalnym.
Wyniki krwi będą w poniedziałek,jeśli coś będzie nie tak będzie dzwonić.Kolejna wizyta za 4 tyg.
Wskazania lekarza dużo odpoczywać,zero sprzątania,długiego stania np.przy garach no i zero sexu-HURRRAA(jakaś asexualna jestem)
Jesteście nieocenione-jak to dobrze,że Was mam!
ja w dalszym ciagu nic nie czujewiem tylko kiedy sie denerwuje
Klementinka - tylko spokój Cię uratujeu mnie młoda miała 5 m-cy więc myślałam, że tam jajko zniosę tyle to trwało, połowę mszy się darła ;-)
jak możesz to nakarm tuż przed i może go wymęcz jakimś spacerem czy coś w tym stylu, żeby spał![]()
Siedze w szlafroku i puszczam baczk na kanapie .Swieta jakie swieta?
Totalna dezorganizacja,jutro moze cos zrobie(ale nie napewno)Wszystkie loty ktore znalazlam dziekuje za pomoc,przerastaja moje mozliwosci finansowe i tak .A autobusem 24 godziny nie wchodzi w rachube tym bardziej ze musze leciec na cztery dni tylko.
I tak siedze i dumam dlaczego na nic nie mam ochoty.![]()
Odebrałam wyniki..
No i jest infekcja, leukocyty w moczu 500/ul!! Norma to jest 3-5/ul. Bakterie bardzo liczne, nieliczne fosforany. Byłam u lekarza, lecę po furagin.
moze sobie odpusc Karolina ?? w tym stanie autokar odpada na pewno
a samolot z przesiadka , sama i jeszcze za kupe kasy to sama wiesz :/
rodzinka napewno zrozumie
karola,pisalam Ci to samo....ja uwazam ze nie powinnas jechac/leciec tak daleko...i to sama...
wiem ze wypada,ale kurde zebys potem sobie w brode nie plula....
tez jestem zdania ze rodzina powinna zrozumie...
dziewczyny,upiekalam tak pyszna karkowe ze normalnie aaaaaaaa!!!!!
ogladalam ostatnio program gdzie facet pokazywal prawidlowy sposob peklowania miesa...
zaryzykowalam i juz nigdy z tego przepisu nie zrezygnuje!!!!!!!!!!
zaraz go wpisze na nasz kulinarny watek jakby ktoras chciala podpatrzec...
życze Wam dziewczynki Wesołych Świąt , wszystkim i każdej z osobna wspaniałej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Czasami Was podczytuje (mogę?). Jeszcze niedawno coś tu bazgrałam ale dla mnie los okazał sie okrutny.Mimo tego ciesze się Waszym szczęściem . Pozdrawiam
moze to lepsza taktyka, zmecze go zeby spalKlementinka - tylko spokój Cię uratujeu mnie młoda miała 5 m-cy więc myślałam, że tam jajko zniosę tyle to trwało, połowę mszy się darła ;-)
jak możesz to nakarm tuż przed i może go wymęcz jakimś spacerem czy coś w tym stylu, żeby spał![]()

oby szybko przeszlo, dobrze ze masz juz lekiOdebrałam wyniki..
No i jest infekcja, leukocyty w moczu 500/ul!!!Norma to jest 3-5/ul. Bakterie bardzo liczne, nieliczne fosforany. Byłam u lekarza, biorę furagin.. piję żurawinkę
życze Wam dziewczynki Wesołych Świąt , wszystkim i każdej z osobna wspaniałej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Czasami Was podczytuje (mogę?). Jeszcze niedawno coś tu bazgrałam ale dla mnie los okazał sie okrutny.Mimo tego ciesze się Waszym szczęściem . Pozdrawiam