reklama

Październik 2011

Wiecie co,u mnie ze spanie też nie halo,otóż na poczatku ciąży spałam jak suseł,wstawałam po omacku siusiu i zaraz zasypiałam,natomiast teraz-budzę się 12.30-1 w nocy wyspana przewracam się z boku na bok i budzę Leszka,idę na dól tam posiedzę,dzisiaj zrobiłam w nocy gary.I tak tłuke się 1,5 h po czym zasypiam bez problemu,a o 6;15 jestem wyspana i gotowa do wstania..
Już nawet przestał towarzyszyć mój pies w tych spacerach nocnych.

reklama
Ale Wam zazdroszczę tych ruchów !!!!!!!!! Wspaniałe uczycie :) te dziewczyny który nie czują jeszcze juz niebawem poczują albo może juz cos czuć tylko sobie sprawy nie zdają ze to dzidzia :D:D Teraz bedzie jeszcze wiecej ruchów i coraz mocniej bedą dawać o sobie znać maluszki :D No i brzuszki bedą coraz wieksze, wczoraj luknęłam wasze fotki, takie słodkie zgrabne brzuszki macie ;D Aż chce sie patrzeć ;)

Gugula – gratulację będziesz miała parkę :-)

Gosiane – korzystaj ze spaniem półki się da, ja po ciąży nie potrafię już spać tak twardo jak kiedyś, komar pierdnie a ja już mam oczy otwarte :confused2:

Magda – gratuluję ruchów

Agadaria – to serce to Twoja żyła główna, większość z nas ją czuje w tym miejscu :-D

A ja jestem z siebie dumna bo dziś udało mi się szybciej zwlec du psko z łóżka, umyć się przed południem i pojechać z małżem zamówić kuchnię od poniedziałku zaczynamy remont mieszkania,fachowcy mają się w max 6 tygodni uwinąć :tak: a na taen czas wyprowadzamy się do moich rodziców :-D

Ivi dziękuję, no nie zawsze poprawiałam humor ale staram sie teraz nadrobić ten zaległy okres !!!!!!!!:D:D:D:D Nie zawsze odpisuje ale czytam Was ciągle i wiem co sie u każdej dzieje :D:D:D:D:D A wątki z wizyt i brzuszków to juz dla mnie szał :D:D:D

Uff,a ja nauczyła się wkejać zdjęcia na naszej galerii u pażdziernikowych mam,ale jestem dumna z siebie.

Mamuśka:happy:,ale piękny suwaczek JUPIIII:-).No i trzymam,trzymam jak obiecywałam.
No i jeszcze dodam,że w końcu mamy piękną pogodę,aż się żyć chce,a powietrze jak pachnie-BAJKA.

reklama
To mnie Asionek zastanowiłaś bo ja czuję czasami takie podskakiwanie pulsowanie z prawej strony ale wlasnie tak nisko prawie blisko pachwiny i cholercia już wie czy to mój maluch czy co;-)

nie wydaje mi sie , zeby bylo liwe wyczuc puls czy serce dzeicka przez nasz brzuch , i to w tak wczesnej ciazy ...
mi tez tam pulsuje , ale to zyla moja :)

uff...to mnie uspokoiłaś,ja tego nie miałam "normalnie",albo może nie zwracałam nigdy uwagi;)

hehe ja tak zawsze mam wiec dla mnie nie nowosc :)

Witam,
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,a ja nie czuję jeszcze.

spokojnie masz jeszcze czas :) wczesna ciaza u ciebie tak wiec bez stresu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry