• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Wiecie co,u mnie ze spanie też nie halo,otóż na poczatku ciąży spałam jak suseł,wstawałam po omacku siusiu i zaraz zasypiałam,natomiast teraz-budzę się 12.30-1 w nocy wyspana przewracam się z boku na bok i budzę Leszka,idę na dól tam posiedzę,dzisiaj zrobiłam w nocy gary.I tak tłuke się 1,5 h po czym zasypiam bez problemu,a o 6;15 jestem wyspana i gotowa do wstania..
Już nawet przestał towarzyszyć mój pies w tych spacerach nocnych.

reklama
Ale Wam zazdroszczę tych ruchów !!!!!!!!! Wspaniałe uczycie :) te dziewczyny który nie czują jeszcze juz niebawem poczują albo może juz cos czuć tylko sobie sprawy nie zdają ze to dzidzia :D:D Teraz bedzie jeszcze wiecej ruchów i coraz mocniej bedą dawać o sobie znać maluszki :D No i brzuszki bedą coraz wieksze, wczoraj luknęłam wasze fotki, takie słodkie zgrabne brzuszki macie ;D Aż chce sie patrzeć ;)

Gugula – gratulację będziesz miała parkę :-)

Gosiane – korzystaj ze spaniem półki się da, ja po ciąży nie potrafię już spać tak twardo jak kiedyś, komar pierdnie a ja już mam oczy otwarte :confused2:

Magda – gratuluję ruchów

Agadaria – to serce to Twoja żyła główna, większość z nas ją czuje w tym miejscu :-D

A ja jestem z siebie dumna bo dziś udało mi się szybciej zwlec du psko z łóżka, umyć się przed południem i pojechać z małżem zamówić kuchnię od poniedziałku zaczynamy remont mieszkania,fachowcy mają się w max 6 tygodni uwinąć :tak: a na taen czas wyprowadzamy się do moich rodziców :-D

Ivi dziękuję, no nie zawsze poprawiałam humor ale staram sie teraz nadrobić ten zaległy okres !!!!!!!!:D:D:D:D Nie zawsze odpisuje ale czytam Was ciągle i wiem co sie u każdej dzieje :D:D:D:D:D A wątki z wizyt i brzuszków to juz dla mnie szał :D:D:D

Uff,a ja nauczyła się wkejać zdjęcia na naszej galerii u pażdziernikowych mam,ale jestem dumna z siebie.

Mamuśka:happy:,ale piękny suwaczek JUPIIII:-).No i trzymam,trzymam jak obiecywałam.
No i jeszcze dodam,że w końcu mamy piękną pogodę,aż się żyć chce,a powietrze jak pachnie-BAJKA.

reklama
To mnie Asionek zastanowiłaś bo ja czuję czasami takie podskakiwanie pulsowanie z prawej strony ale wlasnie tak nisko prawie blisko pachwiny i cholercia już wie czy to mój maluch czy co;-)

nie wydaje mi sie , zeby bylo liwe wyczuc puls czy serce dzeicka przez nasz brzuch , i to w tak wczesnej ciazy ...
mi tez tam pulsuje , ale to zyla moja :)

uff...to mnie uspokoiłaś,ja tego nie miałam "normalnie",albo może nie zwracałam nigdy uwagi;)

hehe ja tak zawsze mam wiec dla mnie nie nowosc :)

Witam,
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,a ja nie czuję jeszcze.

spokojnie masz jeszcze czas :) wczesna ciaza u ciebie tak wiec bez stresu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry