Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja zauważyłam że znowuż mam problemy z cerą jak na początku ciąży zaczęły pojawiać mi się syfy, a przez tak długi czas cieszyłam się z gładkiej cery - może to zwiększona ilość hormonów?Czy ktoras z was ma wogole jakies oznaki (oprocz tego ze wszystko nas boli)zblizajacego sie porodu?Wiecie jakies plamienie ,albo czop .
Mi do konca przy innych dzieciach nie odchodzil wczesniej .I za bardzo nie przypominam sobie jakis innych objawow.
Czy ktoras z was ma wogole jakies oznaki (oprocz tego ze wszystko nas boli)zblizajacego sie porodu?Wiecie jakies plamienie ,albo czop .
Mi do konca przy innych dzieciach nie odchodzil wczesniej .I za bardzo nie przypominam sobie jakis innych objawow.
a no i dzisiaj z r mamy 6 rocznice slubu
o ktorej w tym wszytskim zapomnielismy i przypomnieli nam znajomi -masakra jaki zonk
Dziewczyny mamy pierwsze pażdziernikowe dziecko!!!!
Pryzybela urodziła dzisiaj Maxia 3745g i 54 cm,więc nie zły okaz!!!Mama dochodzi do siebie po zzo!!!!!

Ja ogladam wlasnie z mezem nasz film z wesela :-) w nasza 1 rocznice, a ze ma ponad 3 godziny to zjem baaardzo duzo popcornu![]()