reklama

Październik 2012

hej

Poli może spróbuj z innym testem tak jak dziewczyny pisza. Niektore są bardziej czule i szybciej wykrywają ciąże i ewentualnie betę.

Nikamo mnie rozłożylo w sobotę i koleżanka w ciąży poradziła mi żeby wzięła Osccilloccocinium (czy jak to się pisze). To homeopatyczny lek wiec nie zaszkodzi. 6 fiolek na dni i było dużo lepiej. A na gardło lupiłam sobie propolki (to też naturalne pastylki).
A i jest taki syrop dla ciężarnych, ja go brałam
*spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

reklama
Dzięki dziewczyny za porady ,wysle męza żeby mi cos kupił ,Jutrzenko masz racje te leki homeopatyczne można brać:)
Portia witaj:) Pisz jak bedziesz mieć jakiekolwiek watpliwości zawsze coś poradzimy tym bardziej że dla wielu z Nas to druga lub kolejna ciąża.
Ja tamtym razem tez od poczatku byłam na forum marcówek i do dzisiaj się trzymamy razem ,to naprawde miłe:) Dlatego mam nadzieje że i na tym forum zdązymy się zaprzyjaźnić i wspierać :)

Beata to trzymamy kciuki i dolączaj do nas:)

Dziewczyny współczuję chorób.Dbajcie o siebie i szybkiego powrotu do zdrowia Wam życzę!!!Dobrze,że już weekend!!!
Witam Nowe Mamusie Pazdziernikowe!

Cześć dziewczyny =)

ja jak zwykle zaglądam dopiero wieczorkiem :sorry:

ostatnie dwa dni w pracy były dla mnie ciężkie ... wczoraj przeszkoliłam ok 100 osób co mnie nieźle zmęczyło a dzisiaj miałam bardzo ważne prezentacje mojego projektu pzred kierownictwem i dyrektorem...skutkiem tego mam kucia w brzuchu ... biedny maż lata teraz z zakupami a ja już leże na kanapie i się relaksuję.

Na pocieszenie kupiłam dzisiaj nowy aparat fotograficzny =) ... mam zamiast jutro go rozpracowac to wrzucę wam kolejne zdjęcia ciążowe :-D

mój Matuś ma dzisiaj urodzinki :) ... jutro robimy imprezkę dla dzieci a w niedziele dla rodzinki ... eeeeeeh i znowu sobie przez weekend nie odpocznę :sorry:

witam oczywiście nowe październikówki i trzymam kciuki za dziewczyny które bardzo chciałaby tu dołączyć ... na pewno zobaczycie śliczne II kreseczki :tak:

czesc dziewczyny!

przylaczam sie do Was i ja :)

@ spozniona 2 dni i pozytywne tesciki wczoraj i dzisiaj :)

mam nadzieje, ze bedzie mi dane tutaj z Wami zostac...jakiegos strasznego dola dzisiaj zlapalam, wczoraj euforia, dzisiaj euforia, ale tylko do polowy dnia, bo potem przyplatal sie jakis sluz taki lekko brazowy / kawowy, nie ma go duzo, byl tylko w "srodku", ale i tak mnie to zmartwilo...
eh mam nadzieje, ze to tylko jakas "stara" krew i ze po prostu wszystko mi sie tam oczyszcza, zeby dzidzi mialo czysciutko i swiezutko...

a co tam u Was? jak objawy (jesli w ogole jakies??), ja dzisiaj mam 4 tydzien i 1 dzien, objawow, poza brakiem @ narazie brak, tzn czasem mnie cos klujnie mocno w prawej piersi i dzisiaj kolo 17 piersi wydawaly mi sie takie sine?, ale juz teraz wygladaja normalnie, moze troche nabrzmiale, nie mam tez w ogole ochoty na jedzenie, troche mnie to tez martwi, bo ponoc powinno sie jesc 5 razy dziennie, zeby dostarczyc wszystkiego fasolce, ale ja po prostu nie mam ochoty (a z reguly jestem wielki zarlok), nie mam mdlosci, nie odrzuca mnie od niczego, po prostu nie chce mi sie nic jesc, no i ostatni z moich "objawow" to to, ze mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu, ni to ciagniecie, ni to rozpychanie, ciazko mi to nazwac, po prostu "czuje" to podbrzusze, ale to nie jest bol...

jak to u Was wszystko wyglada?

pozdrawiam :)

czesc Krak :-).... no to czekam jeszcze na losiczkę...mam nadzieję że do nas zawita :tak:;-)

ja chodzę ciągle głodna .... jem dwa razy więcej niż normalnie a i tak słyszę właśnie swój żołądek :confused2: .... w pierwszej ciąży też byłam taka głodna...noi i oczywiście całodzienna senność .... na szczęście nie mam żadnych mdłości , ale wszystko przede mną ... mam nadzieję

kurcze to ja mam nadzieje, ze to moje niejedzenie to nie jakis zly, tylko jednak "normalny" objaw hmm, pozyjemy, zobaczymy :)

reklama
Krak nie przejmuj się i przede wszystkim nie porównuj bo każda kobieta ma trochę inne objawy ... ja ważę tylko 48 kg i myślę że organizm sam napędza mi to jedzenie żeby gdzieś tam tą wagę wyrównać i przygotować do dźwigania baby ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry