reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Kochane, testy negatywne..nie wiem co robić, okresu nie ma nadal a już 34 dzień cyklu. Czuje zwłaszcza przy wysiłku dziwne bóle brzucha...Dopiero na środę mam lekarza. Nigdy okres mi się nie spóźniał..

Zastanawiam się czy nie zrobić jutro badań z krwi..Jeśli to nie ciąża to bardzooo się zdziwię bo, nieśmiało to powiem by nie zapeszyć, czuje ta ciążę..:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Poli0105 uuu cięzko powiedzieć test juz powinien pokazać ciąze ale róznie się czasem zdarza.Ja bym zrobiła bete bo nie ma gorszej rzeczy jak zyć w niepewności...

witam

gratuluję serdecznie wszystkim październikowym mamom

Mam na imię Iwona, mam 4 letniego synka i wielką nadzieje ze październik również będzie należal do mnie :-)
Termin wyliczony przez lekarza to 2 październik

w poniedzialek zrobiłam test i 2 kreseczki. Bylam tez u lekarza od razu ale za wczesnie bo nie mogk nic na usg zobaczyc. Zapisalam sie na 6 lutego to wtedy bedę wiedziala na 100%. Ale wizyta nie poszla na marne bo dostalam od razu Fraxiparine w zastrzyku i Luteinę.
Wiem ze za wczenie pojechalam ale dlatego ze poprzednią ciążę mialam zagrożoną i teraz wolalam zareagowac od razu. Poza tym ma mięśniak w macicy ktory niestety może mi mocno skomplikować sytuację. Choc wierze że szczęsliwie doczekam do 9 m-ca

z objawow to rowniez mam mdłości, bolace piersi i od wczoraj twardniejący, napinający się brzuch. Rano jest ok a jak w pracy posiedzę to sie zaczyna

dziewczyny po poronieniach, bądzcie dobrej mysli, ja 2 razy poroniłam i za trzecim razem się udalo

pozdrawiam wszystkich

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamy ,super że dołączacie :)
Nela84 mój synek tez w marcu skończy dwa latka więc będziemy miec dzieci w tym samym wieku:) :)

Lorelain ja ma tak jak Ty bardzo bolace sutki ,testu juz nie robiłam oprócz tych dwóch ale od poczatku miałm mocne krechy:) Do mnie już powoli dociera wizja drugiego maluszka jednak M twierdzi że dopiero uwierzy jak lekarz to potwierdzi ha ha ,niedowiarek jeden!!!
widziałąm właśnie na suwaczku Twoim, że w tym samym wieku synków mamy:-) mój tż też twierdzi, że uwierzy jak lekarz potwierdzi:crazy: on chyba boi się tak jak i ja:szok:

goka mnie wlasnie tez brzuch przestał boleć i zastanawiam się czy to dobrze :eek:
poli dziewczyny maja rację, zrób bete i bedzie wszystko jasne. Nie raz tak jest ż przez dlugi czas dziwczynom nie wychodza testy z moczu. Więc trzymam &&&&&&&
jutrzenka gratuluję

Ostatnia edycja:
Witam z rańca:)
Jutrzenka gratulacje:)
Ja tez juz w ogóle brzucha nie czuje widocznie tak ma być . Niestety rozłozyło mnie totalne przeziębienie kaszel mam jest gruźlik najgorsze że boje sie cokolwiek zażywać :(
Od rana jest mi totalnie niedobrze nie wiem czy to wynik choroby czy ciazy i apetytu totalnie brak ,już schudłam 2 kg!!!
Miłego dnia Babeczki!!

poli mi testy paskowe pokazywaly tak blada kreche ze prawie niewidoczna a dla swojego spokoju polecialam kupilam testy te elektroniczne i te od razu pokazy ciaze:tak:dopiero dzisiaj ten paskowy pokazal wyrazniejsza kreske:tak: ty masz mozliwosc zrobic bete ja tu takiej nie mam wiec nie mysl tylko lec na badanie:tak:
nikamo zdrowka zycze:tak: walcz miodem cytrynka czosnkiem jesli dasz rade przelknac i syrop z cebuli na kaszel:tak:
nikamo ja w pierwszej ciazy schudlam 5 kg w pierwszych 3 mcach....a nie wymiotowalam wogole:eek: kuruj sie i szybkiego powrotu do zdrowka:-)

Witajcie Dziewczyny :)

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:tak: pare dni temu ujrzałam swoje pierwsze dwie kreseczki w życiu. Mam mnóóóstwo obaw i niestety niewiele(zero) osób w bliskim gronie, które mogłyby rozwiać moje ciążowe wątpliwości;-)

Pozdrawiam cieplutko - u mnie dzisiaj niezły mrozik trzyma, brrr.

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy październikowe :-)

Kochane, testy negatywne..nie wiem co robić, okresu nie ma nadal a już 34 dzień cyklu. Czuje zwłaszcza przy wysiłku dziwne bóle brzucha...Dopiero na środę mam lekarza. Nigdy okres mi się nie spóźniał..

Moja ginekolog powiedziała, żeby test ciążowy zrobić najwcześniej 7 dni po upływie planowanego terminu pojawienia się miesiączki. Proponuję za 2-3 dni zrobić jeszcze raz test :-)

PS. Mam nadzieję że i ja dołączę do Was na termin końcówka października :-)

Do góry