reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Asienka witaj i gratuluje :-)
Widze, ze to juz Wasze kolejne ciąże.Więc ja na temat wagi sie nie wypowiem, bo to bedzie nasz pierwszy dzidziuś :-D
Dziewczyny a kiedy wybieracie sie na pierwsze USG?

reklama
GoKa własnie tyle bym chciała przytyc w tej ciazy ,ciekawe czy bedzie to mozliwe...
Bellka ja idę 31.01 to pewnie USG będe miała .Oj zacznie się :) W tamtej ciązy to żyłam od badania do badania żeby maluszka na USG zobaczyć:-):-)

no to chyba wiem juz dla czego ja tak jecze i marudze ;-)postaram sie juz nie zasmecac widzice w pl macie lek juz odrazu ja na spotkanie z polozna musze czekac do poczatku marca a usg mam dopiero na koniec marca tu dziala to nieco inaczej:dry:
ehh zazdraszczam wam pozytywnie oczywiscie:tak:jak nie bede mogla wytrzymac tak dlugo to na poczatku marca prywatnie zrobie usg:-)

Witam wszystkie przyszłe mamy:-)
Ja tak nieśmiało....
Zrobiłam dziś test i są dwie kreseczki, co prawda druga troszkę słabsza, ale dobrze widoczna:-D

Mam już jedna córcię 3-letnią, która bardzo chce miec siostrzyczkę....

Pozdrawiam:-)

no co raz nas wiecej :-) fajnie watek sie rozkreci :-) ja sie postaram juz nie zamulac heheh kolezanka wpadla...chciala winko przyniesc wzamian za to wypilysmy soczek z kieliszkow heheheh :-D

cześć:) można do was dołączyć?? Dzisiaj jest mój 29 dc (przy 28-dniowych cyklach), @ brak, test wyszedł pozytywny już 4 dni temu:happy: Jestem bardzo szczęśliwa, udało nam sie za pierwszym razem. Mam już synka prawie 2 letniego (w marcu skończy), i uznaliśmy, ze to najwyższa pora na drugie dziecko. Strasznie sie boję i martwię, aby nie stracić tej ciąży, aby donosić i urodzić w terminie:-( z synkiem musiałam leżeć, niewydolność szyjki, 4 razy byłąm w szpitalu, skończyło się na pessarze. Wg obliczeń moich i kalkulatora na necie, termin mam na 5 października. Do lekarza jeszcze się nie umawiałam, zadzwonię po niedzieli.

Cześć dziewczyny,

po pierwsze witam nowe październikówki :-):tak:

mój plan na najbliższe dni to zrobienei w sobotę badania w laboratorium na bete. We wtorek pójdę do zwykłego osiedlowego gina państwowo żeby dał mi skierowanie na wszystkie potrzebne badania. Z wynikami pójdę prywatnie do prywatnego gina 07 lutego :happy:

z moich objawów ciążowych to kreseczki na teście już obie tak smao mocne. Bardzo bolące piersi :nerd: - stanowczo w pierwszej ciąży tak mnie nie bolały, za to wtedy bolał brzuch na @ tak jakbym ją miała, a teraz tylko lekkie ćmienie.

Mam nadzieję że nasz wątek się rozkręci :tak:;-)

Witam nowe mamy ,super że dołączacie :)
Nela84 mój synek tez w marcu skończy dwa latka więc będziemy miec dzieci w tym samym wieku:) :)

Lorelain ja ma tak jak Ty bardzo bolace sutki ,testu juz nie robiłam oprócz tych dwóch ale od poczatku miałm mocne krechy:) Do mnie już powoli dociera wizja drugiego maluszka jednak M twierdzi że dopiero uwierzy jak lekarz to potwierdzi ha ha ,niedowiarek jeden!!!

no ja tyle testów nakupiłam że teraz moge na nie sikac do soboty :-Dhehhe ... no ja kreski tez mam ładne, ale to ze jednak z dnia na dzien są jeszcze mocniejsze uspakaja mnei bo widocznie beta ładnie przyrasta :happy:

mnie nawet nie tylko sutki bolą, ale właściwie całe piersi :baffled: .... i chce mi się bardzo spać :dry:

reklama
Witam nowe dziewczyny.Gratulacje!
U mnie senność,trwa nadal,ból brzucha taki okresowy ustąpił,mam nadzieję,że to nic złego nie znaczy.Na wizytę zapiszę się za około tydzień,mam nadzieję,że już będzie widać maluszka.

Do góry