reklama

Październik 2012

reklama
Mina nie dyskutuj z "mądraliną" tylko spacjalne łoże kupuj

lozko.jpg.crop_display.jpg

ja wyprowadziłam się z domu w wieku 19 lat, studiowałam i zarabiałam na siebie jako ninia (przyda się niebawem). Relacje z rodzinką mam super ale jakbyśmy mieszkali razem to chyba by doszło do rękoczynów bo ja już mam swoje przyzwyczajenia i na swoim to jednak na swoim.

narobiłyście mi ochoty na kalafiorka i wsunęłam z bułeczką tartą przed chwilą reszta czeka na męża

znowu te upały atakują

Malinowa siostro szerokiej drogi jutro

Ostatnia edycja:
Ogłaszam otwarcie strefy kibica na BB
laski zapraszam:-D

Na wesele nie poszliśmy ale nie ma tego złego...... :-D za 15 min przyjedzie pizza rozlewamy cole i kibicujemy naszym
POLSKA GOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musa, ja mam strefę kibica jakieś niecałe 100 metrów od siebie:-D Nie oglądam meczu w tv, ale słyszałam jak te ludziska śpiewały hymn i też się wzruszyłam:szok: Ale aż się boję co się będzie działo po meczu, hehe:-)

Dzięki w imieniu męża, denerwował się bardzo, ale jak przyjechał to tylko prychnął, że to formalność była - mądrala:-D

Miłego oglądania meczu:-)

Ja też oczywiście przeryczałam hymnn:)

Musa własnie tez zastanawialismy się z M po co bramkarzowi ten kask-czapka?:)

Niestety ja juz się przyzwyczaiłam do strefy kibica a mamy ją ok 500m

Mina nie dyskutuj z "mądraliną" tylko spacjalne łoże kupuj

znowu te upały atakują

Malinowa siostro szerokiej drogi jutro
Dziękuję, że o mnie pamiętasz:-)
łóżko rewelacja, ale moja młodsza siostra drze pychola, że to jej!! Robiłaś zdjęcie u nas w domu?! :-D

idę po chusteczki pewnie znowu będę ryczeć podczas hymnu, ej zastanawia mnie co ten czeski bramkarz ma na głowie:szok:
Ja ryczałam:-D
A bramkarz uderzył głową w słupek i po urazie musi nosić taki ochraniacz.

Zobacz załącznik 475365

Mina ,na obu urodzinkach nie było torta,ani innych ciast.Ale podsyłam domowe babeczki:-)

Pytała któraś o ten kask bramkarza Czech-miał krakse na boisku ,jest po trepanacji ,ma płytkę w głowie i może grać tylko w tym kasku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry