Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj ja mam to samo ostatnio leżałam w łozku i wyłam do księzyca, a to dlatego że zaczynam być mocno uzależniona od osób trzecich a tego nie lubię. Zawsze starałam sobie sama radzić, a teraz już nie potrafię i ta bezsilnośc mnie dobija. A poza tym pomimo tego iż wiem że jestem w ciąży to nie potrafię ogarnąć tego mojego przybierania na wadze i tutaj też łapię chadrę:--(
Ja dzisiaj po imprezie u znajomych i powiem wam było tak sobieRaz ze połowa imprezy to mecz, który popsuł humorki większości, a drugie to towarzystwo definitywnie było jakieś takie przymulone. Koniec końców z wariacjami żołądkowymi wróciliśmy do domu, a ja zaliczyłam nieprzespaną noc
Mam książkę - pierwowzór, niedawno dostałam i na razie tylko fragmenty przeczytałam. Na film też się wybieram w najbliższym czasie, mąż jakiś niezainteresowany, więc pewnie sama pójdę. Czekam Karola na opinię!idziemy do kina na pokaz przedpremierowy "Jak urodzić i nie zwariować"
ja też mam tą książkę i podoba mi się sposób w jaki wszystko jest opisane :-) napiszę jak już obejrzę![]()
malenstwo.. bez problemu to odczytuję
bardziej zauważam pojedyncza literówkę niż taką kumulację![]()