reklama

Październik 2012

reklama
Ja tak tylko na chwilę, melduję, że żyję, ale jeszcze w biegu:sorry2: Mam nadzieję, że jutro nadrobię, a od wtorku będę znów stałym bywalcem naszego forum ;-)
Byłam dziś na USG, opisuję w odpowiednim wątku.

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki:biggrin2:
Trzymajcie się cieplutko.

klaczek - urlop się tacie należy jak każdemu pracownikowi zatrudnionemu na podstawie umowy o pracę, nie ma znaczenia, czy państwowo, czy w firmie prywatnej :-)

mam nadzieję, że małż znajdzie niebawem pracę i też będziemy mogli cieszyć się takim płatnym urlopem :-)

Hej dziewczynki
Jestem tutaj nowa. W październiku pierwszy raz zostane mamą. Obecnie jestem na chorobowym. Mam dużo wolnego czasu i mam nadzieje że miło go spedzę z Wami
No ja mam nadzieję ze mój maż nie będzie miał z tym urlopem problemu bo ja po cc będę i chciałabym żeby na samym początku już go wykorzystał:tak: Ale nie wiem jak to będzie bo po naszym ślubie w poniedziałek już dzwonili do niego i mówili żeby przyszedł do pracy a z naszą podróżą poślubną też był problem i w końcu pojechaliśmy tylko na tydzień:wściekła/y:
Joasia witaj

Ja wróciłam z aktywnej ciąży i jestem jakoś tak naładowana pozytywną energią

Joasia witaj :-)

Ja też mam nadzieję, że po porodzie nie będzie problemu z tym urlopem dla męża. Bo bez względu na to jaki będę miała poród chciałabym żeby potem był ze mną.

Witam kochane :)
Ja sie tylko wpadam przywitac i musze leciec spac , bo rano na 8 do pracy.
Nie bede klamac nie czytalam Was z 2 tygodnie jak nie wiecej :P
Ale nie bylo jak, teraz nadrabiam, nadrobilam wszystkie watki dzis [mniewiecj]
jeszcze ten zostal ale to 100 stron, wiec jutro poczytam
- ale nie gniewajcie sie jak cos mi umknie - bo przy takim nawale informacjii to mi bedzie niezle sie gotowalo w glowie :)

No nic, mykam juz, papas, i dobranoc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry