Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba że ty masz takiego który korzysta z muszli klozetowej :-)
tekst o macaniu przedni..nie znoszę dotykania brzucha. jak będę karmić to będą mnie po piersiach macać???szkoda, że jak zaszłam w ciążę to Lubego za krocze nie łapali żeby mu gratulować.
Azorku całe życie mam koty i nie zauważyłam żeby miały zdolności doktora Housa.
nie rób z kota diagnostyka!

ale się uśmiałam z tego macania. A co do zgagi to mnie wczoraj pierwszy raz taka porządna złapała i nie wiedziałam co ze sobą zrobić, no ale w końcu jakoś samo przeszło.
Pogoda była nawet ładna, ostatniego dnia tylko lało. Ja w tym stanie to nie nadaję się na takie wyjazdy. Spać w ogóle nie mogłam, na spacer to tylko krótki bo zaraz kręgosłup boli, posiedzieć gdzieś z mężem też nie za długo, bo zaraz wszystko boli, jedyne co na plaży poleżałam. No i miałam taką wielką ochotę na takie zimne piwko z soczkiem, że aż się popłakałam że nie mogę się napić 
zl. Efekt: pasemka jasne na odrostach plus ciemneijsze po wierzchu żeby całośc ożywić i ścięte końcówki jakieś 2,5 cm. A moja fryzjerka miała wolny termin na 11-09 i 

) nie poleca przyjmowania no-spy, tak jej powiedzial jak miala skurcze. Ewentulanie tylko czasem doraznie. W szpitalu wogole nie dawali nikomu nospy tylko magnez i fenoterol czy jakos tam do zylnie. 
. O matko ile lekarzy tyle opinii