reklama

Październik 2012

reklama
Marand włąsnie nie to "dopłata " do tamtego roku.Płaciliśmy razem oc i ac 2200 i teraz niby mamy dopłacic do tego ta kwotę. Z warty juz zrezygnowalismy dzisiaj ,nie chce więcej miec z nimi doczynienia.

Polcia -Lilianna to sliczne imie:)

nikamo - to oni coś w ciula lecą bo nawet jakbyście mieli uregulować za brak zniżki to przy szkodzie to 10% więc max kilka stówek dopłaty by było a nie 3 tyś bo zniżkę tylko w zakresie OC byście utracili
chyba że tamten samochód co uderzył w to drzewo miał AC i zgłosiliście swoją szkodę

Ale ile ludzi tyle opinii więc my tutaj na forum dzieciowym o zwierzaki kłocić się nie będziemy tylko wspierać we wszystkim. O! I tej wersji się trzymajmy.;-)

a kto się kłoci? coś przegapiłam ?
tak na marginesie to ja jeszcze nic nie miałam obślinionego a i kłaków nie zauważyłam :-D kupy trzeba zbierać ale po kocie też trzeba sprzątać no chyba że ty masz takiego który korzysta z muszli klozetowej :-)

nikamo współczuję nerwów i stresu mam nadzieję że uda się z tego wybrnąć trzymam kciuki :tak:

Marand nie mielismy ac więc auto poszło do kasacji. Jestem już dobrej mysli i zobaczymy jutro co się da zrobic.

Ide lulu bo juz na oczy nie widzę ,jeszcze raz dziękuje bardzo za porady!!! Jestescie super!!!

ja dziś czuję się lepiej, temperatury na szczęście brak. żołądek jednak nadal nie pewny więc dziś jeszcze jestem na suchych bułkach i wodzie. z racji osłabienia jednak przespałam cały dzień. jutro jednak muszę się ruszyć z domu, bo na 15 mam fryzjera, a później umówiłam się z kolegą na obiad. pewnie się napcham warzyw jakichś, bo kolega wyznaje restrykcyjnie weganizm ;-). w środę za to wizyta i odbiór badań i trochę się stresuję jak o tym myślę, ale przed każdą wizytą tak mam...
za to mam nowy problem. jak się kładę to mam taką zgagę, że mogłabym ziać ogniem. nie jem dużych porcji, solę minimalnie, słodyczy, gazowanych napojów nie ruszam, nie piję nawet soków owocowych, jedynie woda i zielona herbata. nie smażę, a jeśli już coś czasem to na oliwie z oliwek. mięsa nie jem. nie wiem co robić, bo ze swojej diety nie mam już czego eliminować. jedyne co względnie pomaga zmiana pozycji na pionową, ale przecież nie mogę spać na siedząco, bo mi plecy odmówią posłuszeństwa....
może macie jakieś rady, bo ja już nie mam siły. :-(

a dotykania brzucha nienawidzę i za łapy łapię jak ktoś wyciąga albo się odwracam i mówię że nie lubię dotykania i już. Brzuch ciężarnej to nie dobro społeczne żeby każdy macał. Ja nikogo np. po tyłku albo piersiach nie macam bo wystają.
nie znoszę dotykania brzucha. jak będę karmić to będą mnie po piersiach macać??? :angry: szkoda, że jak zaszłam w ciążę to Lubego za krocze nie łapali żeby mu gratulować.

Azorku całe życie mam koty i nie zauważyłam żeby miały zdolności doktora Housa. moje chłopaki kładli mi się zawsze na brzuchu i wpychając mi głowę koło szyi, jak siedziałam np. przed telewizorem, teraz na brzuchu nie da rady się położyć, bo zjeżdżają, albo dostają kopa od nowej pani i odchodzą obrażeni. więc kładą się na kolanach, pod brzuchem i mruczą w najlepsze. koty lubią się kłaść w obrębie brzucha, bo jest im tam najcieplej, w końcu najcieplejsza w ciele jest wątroba. a między nogami pewnie było jeszcze fajniej ;-)
nie rób z kota diagnostyka!

chrzestna faktycznie do bani, ale ja też mam taką. była przyjaciółką mojej mamy. chyba z 15 lat już jej nie widziałam na oczy.

skurcze przepowiadające miałam pierwszy raz w 26 tygodniu. było parę, wzięłam nospę, wlazłam do wanny i minęło. dzwoniłam do gina po tym, powiedział, że mogą już się pojawiać.

co do kotka i tego co jest trujące. lepiej w ogóle wyeliminować te rośliny, bo nie upilnujesz :no:
KOTY - Ro

Witajcie
.Nikamo posprawdzaj dokumenty czy Was ubezpieczyciel nie informował o wypłacanej szkodzie dla sadownika,bo ja w czerwcu zrobiłam szkodę z OC-jak poszkodowany zgłosił się do swojego ubezpieczyciela ,to ja dostałam plik druków do wypisania -czy to jest zgodne z faktem zdarzenia ,a OC z racji tego podnieśli mi w tej polisie od 24 lipca o 70 zł.A teraz dostałam potwierdzenie o wypłaconej dla poszkodowanego kasie

Azorek gratuluję kotka

dowiedzielismy się dzis na miejscu w placówce Warty.
....

warta..... To wiele wyjaśnia, nie Ty pierwsza masz z nimi do czynienia... Nie daj im się, a wyjdzie na Twoje &&&&&&

Witam z samego rana :)

Anc dobrze, ze juz lepiej się czujesz, a do zgagi to czytałam, ze pojawia się też po (nawet małym) wysiłku. A nam teraz prędko do zasapania się z byle powodu ;)

Pędzę do sklepu po jakiś lakier do okien i coś tam jeszcze budowlanego. Odezwę się później.

Miłego dnia Brzuszki :)

Witam dziewczynki:-)

kolejna noc w plecy - ty razem małż śnił o II wojnie światowej i chyba uratowałam mu życie głaszcząc biedaka, ale niestety o 3 w nocy wybił mnie ze snu i do 5-tej spanko z głowy, chyba muszę ich wysłać na wycieczkę żeby się wyspać :-), ale poważnie, to nie umiem spać bez niego... może dzis przyjdzie kojec, bo szarpie się w z tymi poduszkami koszmarnie

Marand włąsnie nie to "dopłata " do tamtego roku.Płaciliśmy razem oc i ac 2200 i teraz niby mamy dopłacic do tego ta kwotę. Z warty juz zrezygnowalismy dzisiaj ,nie chce więcej miec z nimi doczynienia.

Polcia -Lilianna to sliczne imie:)

rozumiem, że umowę wypowiedzieliście na piśmie i macie potwierdzenie - tak trzeba zrobić, gdzie indziej ubezpieczyć, a z nimi korespondować i już :-)

małż odwiózł Majkę, więc jak skończy się pranko - zaczniemy płytować pralnię, tzn. on, ja jestem od pomiarów i pomocy technicznej :-)

Misiek kopie, więc nie panikuję,

miłego dnia, odezwę się później :-)

reklama
j
za to mam nowy problem. jak się kładę to mam taką zgagę,

nie znoszę dotykania brzucha. jak będę karmić to będą mnie po piersiach macać??? :angry: szkoda, że jak zaszłam w ciążę to Lubego za krocze nie łapali żeby mu gratulować.
Anć spróbuj przed snem napić się letniego mleka:tak: Mi pomaga, ale ja też nie mam zgagi jak smok i zdarza się od czasu do czasu.
Ale mnie rozbawiłaś tym macaniem krocza i gratulacjami:-D:-D:-D

Nikamo ubezpieczyciele to złodzieje:tak: Ja jak miałam wypadek to ubezpieczyciel koleżanki która ten wypadek spowodowała chciała wszystko zatuszować i udowodnić że nic wielkiego mi się nie stało tylko przecież nie widzę na jedno oko:crazy: Wytoczyłam im sprawę i na sali sądowej się popłakałam jak słyszałam jaki mają szacunek do człowieka i jak niewiele dla nich znaczy krzywda człowieka. Ja bym zrobiła tak jak dziewczyny i posprawdzała papiery i się wykłocała bo to dużo
pieniędzy
Sonka jak już będziesz miała ten kojec to daj znać jak się śpi i czy się wysypiasz:tak: Ja tez mam takie bezsenne noce i jeszcze do tego ból głowy:baffled:

Wiecie co moja księgowa z firmy mnie osłabia. Jestem teraz bez wypłaty bo oczywiście ZUS ma czas na wypłatę świadczenia 30 dni , a ona nie wysyła na czas moje L-4 . Wczoraj zapłaciłam 200 zł u lekarza za ostatnie badanie przesiewowe, a dzisiaj nie mam na karnet na zajęcia i bida z zakupami:eek: Zamorduje kobietę :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry