Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No cóż jak sie ma kasę to rodzi się za 16 tyśno co? normalne powiedzenie...
czytam plotki w necie..
Pazurowa urodziła w klinice na Wilanowie w Medicover więc to 16 tys to pakiet VIP
Kamila Łapicka wyrzuciła rzeczy Andrzejka na śmietnik. Reporter SE poszedł, pogrzebał, zrobił fotki i jest sensacja.
Galeria Kamila Łapicka rzeczy męża wyrzuciła na śmietnik - Wydarzenia, Sport, Plotki, Auto-moto, Seriale - SE.pl
W moich stronach rzeczy osobiste się pali w piecu (mamy jeszcze kaflowe u rodziny na wsi) albo w ognisku.
Ale tutaj pewnie będą jako bezcenne pamiątki. Ja jej nie oceniam, zrobi co zechce i ma do tego prawo. Jest sprytna i tyle, żyła kilka lat z geriatrią i teraz życie przed nią.
a co do Łapickiej to kurde nikt mi nie wmówi że miłość jest ąż tak ślepa
Ona wiedziała bardzo dobrze co robi
No ja nawet próbowałam wygrać pobranie krwi na free ale się mi nie udało , a zapłacić z własnej kieszeni to niestety nie na moją kieszeńmalinova no właśnie to żelazo może powodować i zaparcia i biegunki, zależy od organizmu. Ja na szczęście dobrze toleruje ten Tardyferon, no ale przy Sorbiferze było już gorzej.
A co do banku krwi pępowinowej to ja się właśnie zastanawiałam nad tym, no ale dalej nie jesteśmy zdecydowani. Najgorsza ta pierwsza opłata![]()

Kurcze nas namawiają na wysyłanie smsów i zbierania kasy na budowanie studni w Somaliija myślalam, że ludzie EKO typu Jusis kąpią się w deszczu bądź w śniegu, nie od dziś bowiem wiadomo, że wody na świecie brakuje
A maluje się pewnie kosmetykami na bazie ptasiego gówna

Na początek pampers a potem przerzucam się na biedronkowe Dada
Tanie i dziewczyny sobie bardzo chwalą
Trochę tak trochę tak... ogólnie masakra. Ale bardziej w kierunku biegunki. Teraz lepiej.Dziękuję, ale na wszelki wypadek pralce przedłużyłam żywot gwarancyjny na lat 5
To nie wiatka, a ja nie ufam już twórcom sprzętu ;-)
Co u was dzisiaj na obiad ? za mną od kilku dni chodzą kopytka więc dzisiaj będa i już nie mogę się doczekać
Kobitki powiedzcie w jakim proszku dzidziusiowym pierzecie ciuszki i czy używacie jakiegoś płynu do plukania ?
Drugie pytanko to jakie kosmetyki kupujecie dla maleństw ? Ja przy mlodym używalam Nivea ale może coś poradzicie innego ?
Miłego dnia dla wszystkich ciężaróweczek
Dziewczyny jakie żelazo bierzecie? Bo czytam, że średnio wam pomaga. Ja dostałam Tardyferon na receptę dziś będę miała wyniki to zobaczymy czy pomaga.
Do kąpieli małej kupiłam Oilatum bo ze wszystkich stron słyszę same superlatywy. A kupiłam już teraz bo drugi był gratis a cena jest wysoka
Tak, już lepiej śpię gdyby nie to, że się co chwilę kręcę ;-), boli mnie kręgosłup, prawe lub lewe biodro (zależy od pozycji spania).
Pędzę dalej dowodzić. Teraz w malowaniu, później fugowaniu itp.![]()

, bo mnie to zastanawia, a będę miała taka misje niebawem :-) i chciałabym wypaść profesjonalnieno i stało się, wizja krokietów oraz pierogów już się nasunęła i dręczy... nie wiem, czy upały mnie powstrzymają :-)[
a ja z obiadek na latwizne poszlam
pojechalam do sklepu z garmazerka i kupilam pierogi, krokiety i kopytka.
Barszcze sie gotuje wiec dzis krokiety a jutro kopytka
pierogi zamrozilam na pozniej
co do bialego jelenia to ja kupuje te kosmetyki turystyczne wlasnie jelenia i sa ok
To chyba najlepsze rozwiązanie.Ja zamiast płynu do higieny intymnej tego używam z serii biały jeleń.Pisała któraś o szarym mydle-ja zmieniłam je na produkty "Biały jeleń"-polecam zwłaszcza
]Żel pod prysznic BIAŁY JELEŃ hipoalergiczny , -teraz nieoceniony jak mówią moje dziewczyny
produkty z serii jelenia opisane są na
http://www.pollena.com.pl/bialy-jelen,c-1.html]BIA
oraz na
http://www.pollena.com.pl/bialy-jelen---premium,c-128.html]BIA
no ja myslalam te z kieszonka plus wkladyAzorek84 Karola.M fajnie że się przymierzacie do wielorazówek.
A wy myślicie o otulaczach z wkładami lub pieluszkami składanymi lub formowankami? Czy może takie all-in-one chcecie kupić?
chodzily za mna bambusowe ale one niby dlugo schna...mam taka jedna w domu kiedys kupilam uzywana dla amelkowny na wyprobowanie
druga mam jakas nie wiem jaka hehe ale tez kieszonka to na bank;-)
obie mam na rzepy a teraz chcialam wlasnie te z napami zeby na rok najmniej starczyly:-) jak mozesz to wyslij mi priv z jakims info co i jak z tymi pieluszkami. zawsze to opinia kogos "na zywo" kto uzywa takowych a nie blogi w necie czy youtube
a im wiecej czytam i ogladam tym wiekszy metlik mam w glowie