Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to lotnisko mnie zmyliło ale teraz już wiem 

Młody szkolony dodatkowo w wyłączaniu świateł, odbiorników itd. np. ogląda bajkę, skończyła się to wyłącza wszystko (tv, dekoder, kino domowe) ale nie pilotem tylko guzikami i wychodzi bo on skończył i jak my chcemy to musimy sobie ponownie włączyćMłody nieźle wyszkolony:-)
. Lepiej przegięcie w tą stronę niż wcale. lotnisko to ja już mam u siebie w mieście (Modlin) ale to tylko loty międzynarodowe. Kaj leciał z Warszawy do Wrocławia a stamtąd to już 100km autostrady pod sam dom. Więc cała podróż dom-lotnisko-lotnisko-dziadkowie do 3h a nie 9 samochodem!Mina a ja cały czas myślalam że teście gdzieś za granicą mieszkająto lotnisko mnie zmyliło ale teraz już wiem
![]()
Nikamo ojj rozmiem Cie doskonale, tez mam dni kiedy maly sie slabo rusza i zaraz mam schizy.
Ale widac tak to jest, same mamy czasem gorsze i lepsze dni.
A Wy wogole liczycie ruchy. Ja nie, tylko w szpitalu bo kazali a w domu nie i nie wiem czy nie powinnam
Moja wczorajsza rozmowa z położną:
P; myślała już Pani o porodzie
J: staram się o tym nie myśleć
P: Ale wolałaby Pani naturalnie czy CC
J: wolałabym wcale
eh, jakoś sobie tego nie wyobrażam....

ja niestety odkryłam odkąd biorę żelazoA ja jeszcze nie odkryłam co to są zatwardzenia i mam nadzieję nie odkryćW zamian czasami kilka razy dziennie idę do kibelka odrobinę schudnąć ;-)

nie mam siły pisać od nowa, przepraszam...Jeszcze są pyszne ogórki w miodzie z octem ;-)jurzenka wcześniej jakoś przeoczyłam, ogórki z chili są pyszne :-)
nikamo ogórki z musztardą również są świetne