Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak on biedny daje radę z czterema żonami:-):-) chyba jednak nie wyrabia bo właśnie padł na kanapie i śpia jeszcze na grafik ma jechać i zakupy nas czekają....
KarolaM - to jednak nie ten sam, mój nadal kosi :-)

;-)
więc stwierdziłam, że nie będę taką hardcorową ciężarną, co to biega na obcasach (z perspektywy czasu stwierdzam, że nie byłoby na to szans), a poza tym mojej mamie urosła w ciąży stopa o numer więc nie bawiło mnie wyrośnięcie z butów. ale jak przyjdzie wiosna i wrócę do figury to zaszaleję. i już nigdy nie będę nosić luźnych ciuchów, bo w ciąży mi się to sprzykrzyło.U Kaja w przedszkolu zawsze mieli dla niego owoc bo on słodyczy nie lubi i jak były wafelki czy serki Danone to on dostawał np. Jabłko, banana. Ale mandarynek i pomarańczy już nie chciał bo za słodkie. Więc jak drożdżówki leżały na tacy na podwieczorek to on się pytał "a co dla mnie?"
I tak jest do tej pory, nikt go lizakiem nie przekupi!
masz jakieś cudowne dziecko! czy stosowaliście hipnozę? 
tak. ja też tak poproszę. niedługo zacznę ryć kreski w ścianach w odliczaniu. tak bardzo chce już przytulić Mariankę!a ja właśnie zauważyłam że skończyłam 30 tydzień :-) dziś.......yupiiiiiiiiii kurde chciałabym jeszcze pochodzić tylko 8 tygodni i niech mały się eksmituje![]()
no i pozbyć się tych wszystkich... skutków ubocznych :-)ja zawsze zachlapię całą łazienkęZrobiłam w końcu dzisiaj ten peeling kawowy , ale chyba za rzadki mi wyszedł bo przy okazji zachlapałam całą łazienkę.
Pytanie do dziewczyn, które stosowały: czy rzeczywiście zmniejszył wam ię cellulit? Jeśli tak to po jakim czasie stosowania?
Milego dnia![]()
. a jego skuteczność zależy od regularnego stosowania. no i tego jak bardzo zaawansowany masz cellulit. mi się nie zmniejszył, a zniknął zupełnie po 1.5 miesiąca. teraz w ciąży wrócił minimalnie, ale zatrzymywania wody nie da się do końca powstrzymać jak nam hormony szaleją. muszę zrobić koniecznie! i jak tu być szczupłą?Sonka jak lubisz ostre i meksykanskie polecam fajitas
tu jest fajnie pokazane
Jak zrobic Fajitas z kurczaka [video-kuchnia.pl] - YouTube
tylko R daje czerwona cebule i dodajemy jeszcze jak mamy sos do Fajitas ktore czas w tygodniu meksykanskim jest w Lidlu. No i R drobniej kroi i najpierw dusi warzywa bo trzeba dluzej niz mieso
jemy to z sosem salsa i smietana (lagodzi ostry smak) no i z frytkami bo tak lubimy najbardziej
Ja nie lubie fasoli a z tego co widzialam to cos co jadlas dzis jest z fasola
widzę, że te czasy byłyby dla mnie lepsze na dzieciństwo.