Majeczka26
Fanka BB :)
Mamba wiem wiem i podziękowałam, nawet zapisałam sobie ten Twój wózek w rozpatrywanych :-) jest śliczny, wygląda na bardzo zwrotny itp, tylko chcąc go czasami wtarabanić na 4 pietro musze liczyc sie z tym, ze koła pompowane są pod tym względem niewskazane.. juz czas najwyzszy podjąć jakąs decyzje a tu lipa, nie mozemy sie zdecydować :-( a i wyboru nie ma specjalnego gdy bierzemy pod uwagę lekki stelaż, koła piankowę oraz NIE 3w1
emotion tak jak piszesz -trzeba na kazdej diecie uwazac z jo-jo. to byla moja peirwsza w zyciu próba jakiejkolwiek diety i odrazu skuteczna, nigdy nikogo do niej nie namawiałam, ale wiele o niej czytałam, mam ksiązki Dukana, przepisy i jak dla mnie jest ok. Ciesze sie ze w końcu mozesz zacząć wszystko sobie rozstawiać i planować gdy siostry juz nie ma ;-)
W Krakowie temp. juz 23stopnie, ale nie ma słońca na szczęście
emotion tak jak piszesz -trzeba na kazdej diecie uwazac z jo-jo. to byla moja peirwsza w zyciu próba jakiejkolwiek diety i odrazu skuteczna, nigdy nikogo do niej nie namawiałam, ale wiele o niej czytałam, mam ksiązki Dukana, przepisy i jak dla mnie jest ok. Ciesze sie ze w końcu mozesz zacząć wszystko sobie rozstawiać i planować gdy siostry juz nie ma ;-)
W Krakowie temp. juz 23stopnie, ale nie ma słońca na szczęście

.
A co do zjeżdzania po schodach to mysle że małej nic się nie stanie w końcu nie będziesz zjeżdzać na czas;-)