Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe azorek zobaczysz jeszcze bedziemy jednymi z ostatnichemotion doskonale cie rozumiem ja co prawda krwawien nie mialam ale tez juz od ladnych 4-5 tyg wroza mi przedwczesny porod przez te skurcze a teraz mloda sie tam chyba zagipsowala w srodku i kurczowo sie macicy trzyma
E sumie ja mam 2 torby na wyjscie i do szpitala - jakbym potrzebowala cos na porod to tez bym pewnie 3cia spakowala -a z e nie potrzebuje to tylko 2 torbyCO do moich toreb, to jeszcze raz tłumaczę, że nie mam jednej, do której bym zmieściła coś więcej niż 2 paczki podkładów. A walizki, do której sama bym weszła nie będę taszczyć Dlatego myślę, że moje 3 torby i tak są mniejsze niż wasze pojedyncze walizki. A dla mojego męża będzie chyba łatwiej ogarnąć wszystko...
Widze, że wy nie macie problemów z aktywnością maluszków. Jak niepokorne dziecię skłonić do dawania znaków życia? Ja to mam wrażenie że mój jest po tatusiu taki leniwy....
Mam tak jak Paulina ze tatusia sie boi i przestaje sie ruszac a jak nie ma to masakaaaaakra co sie w bebochu mi dzieje - tornadoWernkika z moją Nicole to jest różnie. Czasami to brzuch chce rozwalić, a czasami jest tak że mało co ją odczuwam Zwłaszcza jak tatuś przyjedzie zza granicy to wydaje mi się ze go "czuję" i siedzi spokojnie a jak tatusia nie ma to mamusi daje popalić
No ja tez juz mam dosc, kazde pykniecie czy nawet jak sie mowi ze kobiety sie 'czyszcza' zazwyczaj przed porodem - to kazdy bol brzucha to juz sie zastanawiam - czy to sie juz w koncu zacznie... :/ A z tych nerwow to juz mam taki bol jak na biegunke codziennie :/ Hehemotion chyba bym sfiksowała jakbym tyle czasu na szpilkach siedziała. Podziwiam. A co do tego już to chyba w większości przypadków będziemy wiedzieć. Nie każda z nas będzie czuła wielki ból od razu, a niektóre będzie pewnie boleć za 3 osoby. Oby tylko wszystko miało radosny finisz.

Szkoda że tak szybko zostałam usunięta z listy październikówek... no trudno ...
Mina29 a czy ja mam jakiś problem?? Chyba coś źle zrozumiałaś. Nie muszę być na żadnej liście ..