reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

Wernkika - a musisz sprzątać?? nie można normalnie celebrować ciąży???:-D

Karola, no ja właśnie przeważnie poza celebrowanem mało co robię. A że termin już tuż tuż to bym chciała syna jakoś zmobilizować do ewakuacji.
Po tych skurczach z początku tygodnia myślałąm że się coś rozwinie a tu lipa.

No ale koniec końców nie sprzątałam. Jako że nic słodkiego w domu nie było to upiekłam ciasteczka maślane i kokosanki (ktoś chętny?), na obiad miała być tarta z kurczakiem i szpinakiem, ale coś mi lepiej słodkie wypieki wychodzą bo znowu spód surowy był, także sam wierzch wciągnęliśmy.
A zaraz idę zarabiać ciasto na rogaliki z makiem na koacje i śniadanie.
Powinni przede mną zamknąc blog Dorotuś- moje wypieki

reklama
Dziewczyny czy naprawdę dzisiaj musicie tyle gadać o tych słodkościach? Akurat nic nie mam, a od rana chodzi za mną jakieś ciasto, a tu szarlotka, rogaliki, kokosanki... litości...:-p aż ślinka cieknie
Ale jutro jadę do mamy - może ona mnie czymś poratuje.
Paulina oby nie do południa, bo muszę autem sama objechać kawał drogi. A potem to już mogę rodzić :-)
wernkika w sumie to dobrze, że mi przypomniałaś - może po prostu zrobię jakieś ciastka:-)
kaka kciuki za szybkie wieści, bo najgorsze co może być to takie bezsensowne czekanie

Esi, dobre ciastka nie są złe. Te maślane co robiłam dzisiaj to z pieczeniem 0,5 godziny mi zeszło. Podrzucę linki na kulinarny.

Edit: linki zapuszczone gdzie trzeba. Młody chyba lubi domowe wypieki bo szaleje aż miło

Ostatnia edycja:
dziewczynki, szarloteczką częstuję jak najbardziej, mój mąż łasuch jeszcze nie wciągnął całej :-p

ja niestety musiałam wziąć no-spę bo bardzo mi się brzuch stawia a do wtorku muszę dać radę.

Zaraz zbieram się do spania chyba bo Kaj na 8 do szkoły . Jak ja nie cierpię rano wstawać!!

kaka no właśnie,po co cię wołała do tego szpitala.. nic się nie dzieje. a tak: szarlotki byś pojadła ...

Qrcze też bym coś słodkiego domowego zjadła..ale robicie smaka!
Tak poza tym to myśleliśmy z M, że będziemy jechać do szpitala dzisiaj popołudniu...przez pół godz miałam masakryczne skurcze co pare minut tylko jakoś tak dziwnie bardziej u góry brzucha...ból okropny. Na szczęście przeszło póki co...torba jakby co czeka spakowana:)

Emotion no właśnie lekarze to czasem najwięcej zamieszania narobią. Gdyby w piątek mnie tak ginka nie postraszyła to by mi do głowy nie przyszło, że mogę się rozpakować. Zresztą mój mąż dzisiaj stwierdził, że on się już od dawna szykuje na następny weekend, więc nie ma szans, że urodzę do tego czasu. Kolejny wróżbita w rodzinie.;-)
Moj maz stwierdzil ze napewno we wtorek :D
HaHa
Ja mykam jutro na woizyte do lekarza [irlandzki szpital] ciekawe co wymysla ://
Nie chca za bardzo wywolywac jak sie przenosi -dopeiro jak robi sie bardzo nebezpiecznie ://// Niewiem trzeba bedzxie zaczac symulowac cos - tylko co ? ://

Dziewczyny czy naprawdę dzisiaj musicie tyle gadać o tych słodkościach?...
Rogaliki to bym chetnie zjadla :D

Ale sie olazilam dzis :) 1,5 h spacer prawie :D
Wczoraj sie festyn skonczyl - dzis juz tylko niedobitki zostaly - kilka straganow, wystawa psow :) Wiec nie balam sie juz na miasto - a moze mnie cos ruszy powoli :D [ehhhh zludna nadzieja:// ]

Elutka prosze mi sie nie wcinac w kolejke! Teraz moj czas! :p

Dobranoc wszystkim, do uslyszenia :)

Witam się ciepło, choć za oknem buro i chłodno

kaka- &&&&&&& za szybkie wyjtscie ze szpitala- juý z cóeczką

Mina, ja też poproszę o szarlotkę :-)

Paula- ciocia sonka prosi špij w nocy kobieto :-D

Elutka- &&&&&&& za rozkręcenie akcji, na emotion lepiej nie czekaj O:-)

my idziemy dziś na kontrolę ważyć Miśka, jnstem ciekawa, czy przybiera

reklama
emotion staram się jak mogę... póki co cisza i spokój, noc spokojna i nic się nie dzieje:)najwyraźniej fałszywy alarm:)
sonkaa daj znać ile Misio przybrał na wadze:) widzisz, nie pozwalają tu wcześniej urodzić...:D
Malinowa co ty taki poranny ptaszek?

pogodę znowu mamy do d...w Krk...

Do góry