Majeczka26
Fanka BB :)
o nieee znów ECO-MAMA w DDTVN, fuj 

Erde nie chce chodzic do 40tc, co to to nie i liczę ze juz sie wysypiesz, bo ileż można z brzuchem chodzić
Esi piję pokrzywę, która wypłukuje wodę, moze cos mi synek przyciskał, nie mogę spać na lewym boku, wiec spie na
prawym i wtedy mi drętwieje wszystko
mimii wyrzuć z pamięci ten sen, nie warto sie denerwować, to TYLKO sen, a w ciąży mamy je kosmiczne jak pokazuje to
forum:-) kciuki za wizytę!!!!
malenstwo jeszcze kilka nas zostało
dobrze ze sytuacja z Jasiem i jego marudzeniem sie wyjaśniła, oby bylo juz teraz tylko lepiej!
Mąż robi rybę po grecku, ja później zrobię ciasto na pierożki i bede tworzyć swój debiut:-)

Erde nie chce chodzic do 40tc, co to to nie i liczę ze juz sie wysypiesz, bo ileż można z brzuchem chodzić
Esi piję pokrzywę, która wypłukuje wodę, moze cos mi synek przyciskał, nie mogę spać na lewym boku, wiec spie na
prawym i wtedy mi drętwieje wszystko

mimii wyrzuć z pamięci ten sen, nie warto sie denerwować, to TYLKO sen, a w ciąży mamy je kosmiczne jak pokazuje to
forum:-) kciuki za wizytę!!!!
malenstwo jeszcze kilka nas zostało
dobrze ze sytuacja z Jasiem i jego marudzeniem sie wyjaśniła, oby bylo juz teraz tylko lepiej!Mąż robi rybę po grecku, ja później zrobię ciasto na pierożki i bede tworzyć swój debiut:-)
A co do późniejszych zakupów to ja też w celu niezapeszenia robiłam je dopiero w 6tym miesiącu..a wózek przyszedł wczoraj dopiero
&&&&&
Za tą malutką 7g tubeczkę...
no i nadal nic. Na ostatniej piątkowej wizycie wszystko było gotowe do porodu, szyjka skrócona rozwarcie na 1,5 cm tyle tylko że skurcze takie że równie dobrze mogłoby ich nie być