reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Czesc dziewczyny :)

A co z praca przy komputerze? Ja pracuje w biyrze na pelny etat, mnostwo komputerow, scanow i drukarek, robie sobie przerwy co 2 godzinki, ale i tak troszke mnie to martwi (jak wszystko zreszta ;), jakue Wy macie prace i jak sobie radzicie?

U mnie narazie bez zmian. Zrobilam dzis kolejny tescik kreskowy i widac jak kreseczka robi sie coraz ciemniejsza (te testy to takie moje zastepstwo bety) :) poza tym oprocz tego, ze nie mam za bardzo apetytu i czasami mnie pobolewa podbrzusze przez chwile to innych objawow u mnie brak :) aha no i jeszcze mi brzuch wydelo jakbym 2 wielke pizze zjadla ;)

A jak Wasze dzisiejsze samopoczucie?

Pozdrawiam i zycze milego dnia :)

reklama
witam z rana:-) amelkowna nie daje mi pospac zbyt dlugo ale nie narzekam nikt nie mowil ze bedzie latwo hehehe
chodze ciagle zmeczona blada i z sincami pod oczami ehhh bez tzw tapety patrzec na siebie nie moge;-) do tego wywalilo mi wielkiego syfa na brodzie:szok: normalnie jak u nastolatki ehhh ktoras z was ma takie problemy z cera???? z amelkowna tak nie mialam bynajmniej nie pamietam :baffled:

Witajcie po weekendzie.
Widzę, że wątek się rozkręca, super :-D
lorelain widzialam twój brzuszek, ja mam podobny wieczorem, ale to przez wzdęcia:tak:
lori gratuluję II kreseczek
U mnie narazie nowych objawów brak, mam nadzieję że tak zostanie.

WitamSyneczki3.Trzymam kciuki i gratuluję serdecznie.Moja historia jest podobna do Twojej...
Przykro mi ze i Ty musiałaś przechodzić przez stratę i jak widzę to nasze czwarte ciąże i w dodatku świeżo po Aniołkach. Musi być dobrze. Nie dopuszczajmy innej myśli :tak:

Anetka gratulacje raz jeszcze:))))

A u mnie niedługo wszystko się wyjaśni czy do was dołączę czy też nie.
3majcie kciuki.
Pozdrawiam Was :happy2:
A baaa to już jest przesądzone :-D

no ja kurcze dziewczyny mam nadzieje że tam nie ma bliźniaków bo bym się pochlastała

a jak wy się dzisiaj czujecie? :-)
A ja bym bardzo ale to baaaardzo się cieszyła z bliźniaków. Może to dla tego że przeżyłam stratę maluszka i mam podwójne parcie teraz na kolejne dziecko. Nie wiem ale perspektywa bliźniąt bardzo by mnie uszczęśliwiła :-D

No i pojawiły się pierwszwe delikatne mdłości. Powąchałam kawe połączoną z kabanosem i jak mnie zarzuciło... bleeeeeeeee

Swoją drogą czy tylko ja jestem tutaj na etapie 3 tygodnia i 3 dnia? Odnoszę wrażenie że każda z Was jest już sporo dalej.

Ostatnia edycja:
Witam się!

Syneczki3 to ze jestes na etapie 3t i 3 d to tylko swiadczy o tym ze bedziesz pózniej od nas rodzić.Mi wychodzi termin 1,2 października choc wg niektórych kalkulatorów pokazywał sie tez wrzesień ale przy moich dłuzszych i nierównych cyklach cięzko dokładnie ocenić.Pewnie kolejne pażdziernikówki dopiero beda testować.

Syneczki i GoKa przykro mi z powodu waszej straty i trzymam kciuki za obecne ciąże, jak i wszystkich październikówek 2012 :)

Azorek ja tez mam problemy z cerą i wypryski a przy pierwszej ciąży tak nie było:dry:

syneczki3 ja kawy tez nie pijam bo mnie muli:zawstydzona/y:myslalam ze jak kupie bezkofeinowa jakas inna to bedzie lepiej ale nie jest:baffled: i do tego mycie zebow rano tylko woda bo miety niezniose:dry: polece jutro do sklepu na poszukiwania jakiejs pasty smakowo owocowej ;-):-)
lori no to widze ze sama nie jestem jednak hehe mam nadzieje ze to tak tylko pocatkowo i pozniej zlezie to cholerstwo...mam nawet na ramionach i plecach:szok: mowia niby ze dziewczynka urode odbiera ale przy amelkownie nie maialam takich problemow:sorry2:

Ja niestety bez kawy nie funkcjonuje ale zeszłam do dwóch a reszta to inka. Co do mycia zębów to w poprzedniej ciązy za każdym razem mnie brało na wymioty i teraz tez widzę że się zaczyna i nie pomagała zmiana smaku.
Azorek mi w ciazy totalnie poprawia się cera :)
Dziewczyny czy Wy też macie takie uplawy?

Ja mam dużo więcej śluzu,od takiego "rozciągliwego" podobnego do płodnego,aż do białego gęstego,w poprzednich ciążach też tak miałam.
A ja nie mam żadnych objawów...nie wiem czy mam się cieszyć,czy martwić.:baffled:

Ja upławów na razie nie mam zaspecjalnych choc wiecej niz normalnie, przy pierwszej ciąży to pod koniec mi sie nasiliły.

Azorek u mnie tez wysyp na ramionach i plecach:no: a z młodym tak nie miałam wiec liczę ze to jednak ta dziewczyna mamusi próbuje urodę podebrać.

Mnie niestety nie odrzuciło od kawy, pisze niestety bo ja uwielbiam i ciężko mi sie powstrzymać bo potrafiłam wypić kilka na dzień.Teraz próbuję zastapić ja inką jak w pierwszej ciąży.Herbaty wogóle nie musiała bym pić a jak juz to rooibosa lub zieloną ktore sa tez zakazana w ciąży.

reklama
Do góry