reklama
azorek84
mama Amelii 2009
patrzylam na kalkulatory ciazowe kazdy podaje mi cos innego heheheh polozna przez tel obliczyla mi termin 9.10, kalkulatory podaja np 2.10 albo 6.10
a i tak dziedziek sie urodzi kiedy bedzie gotowy hehehe u mnie ciezko mi wyliczyc bo cykle mialam rozne ostatnia @ byla 2 stycznia pi razy oko cykle 26-27 dni suwaczek pokazuje mi 4 tyg a kalkulatory 5 tyg ciazy lekka rozbieznosc hehe
Edit: ona-to-ma ja nie widze suwaczka
a i tak dziedziek sie urodzi kiedy bedzie gotowy hehehe u mnie ciezko mi wyliczyc bo cykle mialam rozne ostatnia @ byla 2 stycznia pi razy oko cykle 26-27 dni suwaczek pokazuje mi 4 tyg a kalkulatory 5 tyg ciazy lekka rozbieznosc heheEdit: ona-to-ma ja nie widze suwaczka
mambzika
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie nowe dziewczyny i dziekuje reszcie przyszlych mamusiek za mile przywitanie:-)
ona- sorry , ale ja jestem zakrecona i nie doczytalam ktory to Twoj tydzien???
Dziewczyny madrze pisza ja tez mam bole podbrzusza w stylu jak na okres i to w nocy, mialam tez plamienie przez 2 dni;-) nie strachaj sie chociaz latwo pisac a ja tez schizuje

azorek- no toi Twoje malenstwo bedzie mlodsze od mojego o 1 dzien, moja ostatnia miesiaczke 1 stycznia
ona- sorry , ale ja jestem zakrecona i nie doczytalam ktory to Twoj tydzien???
Dziewczyny madrze pisza ja tez mam bole podbrzusza w stylu jak na okres i to w nocy, mialam tez plamienie przez 2 dni;-) nie strachaj sie chociaz latwo pisac a ja tez schizuje

azorek- no toi Twoje malenstwo bedzie mlodsze od mojego o 1 dzien, moja ostatnia miesiaczke 1 stycznia

Ostatnia edycja:
Bellka
Fanka BB :)
azorek kalkulator i suwaczek mogą pokazywać inne tygodnie, ponieważ większość suwaczków jest do cykli 28 dniowych. U mnie pokazywał ciąże o 4 dni młodszą, ale że mam cykle 24 dniowe to wpisałam date @ na cztery dni do tyłu. I wtedy ten tydzień ciąży zgadza się z tygodniem z kalkulatorów(oczywiście z tych gdzie można podać długość cyklu albo tam gdzie można wpisać dzień owu 

Ostatnia edycja:
azorek84
mama Amelii 2009
aaa no widzisz bellka to mnie uswiadomilas hehehe
taki ciemnogrod troche u mnie dzis w glowie;-):-) juz zaczyna sie mozg ciazowy to co bedzie pozniej hahaha
taki ciemnogrod troche u mnie dzis w glowie;-):-) juz zaczyna sie mozg ciazowy to co bedzie pozniej hahahaasienka0086
Zaciekawiona BB
Krak Codziennie mnie krzyż boli :/,zwłaszcza jak się położę...
Nie wiem co o tym myśleć, ale to chyba nic strasznego,taką mam nadzieję.Ten ból jest podobny do skurczów krzyżowych tylko o wiele słabszy.
Nie wiem co o tym myśleć, ale to chyba nic strasznego,taką mam nadzieję.Ten ból jest podobny do skurczów krzyżowych tylko o wiele słabszy.
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny,,, jak ja bym chciała aby mnie coś bolało, aby mdliło, aby tarmosiło, przynajmniej wiedziała bym ze jest wszystko w porządku a tak? nie wiem nic. Nic nie czuję prócz dziwnego uczucia wypełnienia brzucha tzn od 3 dni mam dwa razy większy i nie jest n miękki a o dziwo twardawy, czuję że jest wypełniony i momentami nawet ciężki
mam takie jakieś uczucie przepełnienia i nie jest to wcale sprawka żywności ponieważ jem bardzo mało. No ale nic nie boli, nic nie mdli, cyce tez nie bolą, senności nie mam choć może sennosć jeszcze przede mną, jedyne co czuję to zmęczenie i brak energii no i od trzech dni ciągły ból głowy, ale to zapewne sprawka kataru.
Loreain jak muli to siup na dwór, mnie zawsze pomagało. Tylko szkoda ze taka zimnica.
mam takie jakieś uczucie przepełnienia i nie jest to wcale sprawka żywności ponieważ jem bardzo mało. No ale nic nie boli, nic nie mdli, cyce tez nie bolą, senności nie mam choć może sennosć jeszcze przede mną, jedyne co czuję to zmęczenie i brak energii no i od trzech dni ciągły ból głowy, ale to zapewne sprawka kataru.Loreain jak muli to siup na dwór, mnie zawsze pomagało. Tylko szkoda ze taka zimnica.