Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mów tak jeszcze powtarzaj kilka razy dziennie, to działa od 2 godzin boli mnie bebzolek tak jak bolał kilka dni temu tak delikatnie ciągnie podobnie jak na miesiączkę. Mam pomysł wysyłaj mi co godzinę smsa
czyżbym czerpała przyjemność z odczuwanego bólu???? TAAAAK 

jeszcze sie trzęsę a teraz glowa mnie boli ale stres mówię wam!Tak to jest z tymi terminami, kazdy kalkulator podaje inaczej a jak wiadomo dzieci same sobie wybiora date kiedy beda chciały sie urodzić.Ja @ miałam 22 grudnia ale z koleji mam długie cykle i tez rózne od 31-35 dni i mi wg wiekszości kalkulatorów wychodzi 1-2 październik.
Madziakowalik daj znac jak tam było na wizycie u GP bo ja w pierwszej ciąży chodziłam do polskiego gina i nie wiem nawet jak taka wizyta u gp wygląda wogóle.
Asienka zdrówka dla Ciebie i synka, a co młody załapał ze wysypke ma?Czy to cos alergicznego?
Tak mam wskazanie więc to nie mój wybór z obawy przed bólemMamba a chcesz mieć cc czy masz jakieś wskazania?
No to gratuluję ;-)ZDAŁAM!!!!!!jeszcze sie trzęsę a teraz glowa mnie boli ale stres mówię wam!

... ale na pocieszenie wszystkie koleżanki mówią że drugi jest szybki .... boli boli i po krzyku :-)