Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jest zwiazane z nagłym wzrostem cisnienia podczas naturalnego poroduWedług mnie nie ważne czy sn czy cc ważne że dziecko rodzi się zdrowe
mamba a powiesz co jest u ciebie wskazaniem do cc?
palu witaj!
wizyta opisana na odpowiednim watku
a dodam tylko ze moj lekarz mi wypali z tekstem ze jakos szybko mi tescior pozytyw pokazal (5 dni przed miesiaczka) i ze szybko mam objawy typu oslabienie itp ....zestresil mnie ze mam pewnie wysoki poziom hormonu co moze oznaczac blizniaki
zatkalo mnie i po chwili mu powiedzialam zeby mnie nie straszyl bo u meza w rodzinie jak i w mojej byly bliznieta wiec obciazenie jakies tam jest w genach
no tak mnie zeschizowal ze pogadam z mezem i wybiore sie na skan prywatnie na koniec lutego bo niewytrzymam 
"
.Czekam niecierpliwie na wizytę w środę i myślę że jednak padnie hasło-październik
maz wlasnie snaiadanko szykuej to mam chwile:-) ja wlasnie teraz nie koniecznie bym chciala bliznieta....jestesmy tu sami z mezem bez zadnej rodziny znajomi maja prace i swoje obowiazki wiec nikogo do pomocy nie mam
jak by za pierwszym razem sie trafily to pewnie latwiej by bylo a teraz jest jeszcze amelkowna