Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej ja kupiłam na allegro rozmiar xs z panelem bawełnianym właśnie. Są na mnie dobre zaraz po praniu później się trochę naciągają i troszkę lecą ale lubię w nich chodzić. Zamierzam po wypłacie kupić u tego samego sprzedawcy jeszcze z dwie pary tylko w innym fasonieWitam i ja, u nas tak samo wietrznie ale czasami słonko wyjrzy zza chmur. Mam dzisiaj koszmarnego lenia i nic kompletnie mi się nie chce. Co do spodni to ja cały czas śmigam w spodniach-legginsach. Bo normalne też zawsze miałam (32-34) i teraz uściskają a w ciążowych póki co "pływam". Mamba, gdzie kupiłaś malutkie spodnie ciążowe?? Są z tym pasem bawełnianym czy inne?? Ja mam z h&m z pasem, mały rozmiar ale okropnie w nich wyglądam bo wiszą mi wszędzie.
.Mam znajomą co ukończyła kierunek "grafika komputerowa" a nie potrafi obsłużyć podstawowego programu do obróbki zdjęć. :/ i tyle z moich doświadczeń.

Ja również się zastanawiałam nad czarym wózkiem ale wiedziałam, że tesciowa i mama się skrzywią...potem się bałam ze latem będzie w nim barzo gorąco jak słonko przypiecze. Myślę, że na ciemnym nie widać tak może śladów po butach ale wszystko inne widać o wiele lepiej. Tak jak ktoś wspominał; chrupki, biszkopty - masakra![]()

chodzący wieloryb z Wiki miłam duży brzuch ale tej wielkości to miałam gdzieś koło 5 miesiąca jak nie dalejchoć w tedy przytyłam więcej a teraz 2 kg na plusie a brzuch gigant