Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ze mnie jest panikara jak coś mnie zaczyna boleć to wariuje,miesiączki miałam zawsze bolesne tak,że się zwijałam z bólu ,w ciąze nie chciałam długo zachodzić właśnie ze strachu przed porodem :-( ja nie wiem co to będzie jak nadejdzie ten dzień,normalnie nie znam drugiej takiej panikary jak ja,dlatego myślę o tym znieczuleniu i o swojej położnej bo to wtedy zawsze się człowiek czuję taki bezpieczniejszy, no nie wiem ja mam takie odczucia może przesadzam ale strasznie się bojęmoja siostra jak rodziła to z taką laską, która wpadła w taka panikę że nawet policje wołała hehehe ja myslę że ja też jestem do tego zdolna :-)
Najbardziej przerażają mnie wenflony, a cesarka to chyba tylko w całkowitej narkozie, nie zniosłabym świadomości że mnie tną. Wolę już najgorszy ból niż ingerencję w organizm tak bardzo mnie to przerażaja dziś z rana na badaniach ciekawe jak wyjadą.....przyszedł mi detektor
i tu pytanie do dziewczyn co mają detektory znalazłam tętno w jednym miejscu ale jest dość ciche czy wy słyszycie je bardzo wyraźnie czy cicho?????
pisałyście o górach my się chcemy wybrać na majówkę o ile będzie ładna pogoda do Zakopanego
śliczne te zdjęcia ja się wybieram w 22 tygodniu i już się nie mogę doczekać
a co do strachu przed porodem spokojnie dziewczyny nie ma się czego bać;-):-)...jesteśmy tak skonstruowane że naprawdę się da...... a ból szybko się zapomina:-).....
Ja już teraz słyszę dużo wyraźniej niż jakieś dwa tygodnie temu! Więc pewnie masz rację. No i nieraz jak się dobrze ułoży to baaardzo głośno i wyraźnie słychać
Hah a jak mi nieraz przykopie w miejsce gdzie przykładam detektor to o mało co nie ogłuchnę![]()

Malinova Wiadomo już jaka płeć?
Ja ostatnio wszędzie szukam siusiaka:-) nawet na wydruku skanu z poprzednich tygodni.
Edytowałam bo nie jestem do końca pewna, czy to co widziałam to był malutki siusiak na filmiku malinovej.