hej
ja juz po sniadaniu pije kawe a junior spi w najlepsze. Wczoraj wstal o 9:30, ciekawe ile dzis pospi.
dziawczyny ratujcie, co domowego jest na kaszel. Juz tyle dni pije mleko z miodem, jem czosnek, tabletki dla ciezarnych, sok malinowy i ciagle kaszle. Nie mowiac o katarze.
Kurde strasznie sie boje naspetnej wizyty, czy po tej grypie co przeszlam jest wszytsko ok z maluchem.
Majeczka czesc z nas, w tym ja mam na 2 pazdziernika i mozemy sie na wrzesien zalapac, zawsze jest takie prawdopodobinstwo ale musimy sie tu trzymac razem.
Z porzedniego watku grudniowego mojego synka, po porodach, jak juz nas zostala stala grupa ok 30 osob to tylko jedna z dziewczyn przeszla na styczen (ale ona trojke dzieci przenosila) reszta byla grudniowa. Ciekawe jak bedzie u nas
ech tez bym gdzies pojechala ale maz ma sluzbe 1 maja.
moze w czerwcu na jakis dluzszy week pojedziemy
Marteczka i ja sie rozczulilam. Najbardziej jak temu maluszkow w nosie i buzce ta grucha grzebali. Bidulek. U kuby tego nie widzialam bo po cesarskim to inaczej, dali mi go na piersi ale juz po tej obrobce
Patrycja ja mam synka i wczesniej tez chcialam parke a teraz juz w ciazy, kiedy ciagle sie martwie czy ok, czy serduszko bije, czy maluch bedzie zdrowy naprawde jest mi obojetne. Zeby tylko dziecku nic nie bylo i zebym szczesliwei doczekala 9 m-ca. A po chlopcu mam tyle ciuchow i zabawek ze troche szkoda nie.
Takze co Bog da to bedzie, oby bylo dobrze
Nikola zdrowiej i wracaj szybko
kurde taki piekny dzien a my musimy w domu kiblowac. Ja jeszcze chora, kuba tez kaszle i ma katar dalej. Chcę zebysmy sie wyleczyli dobrze bo w przyszly weekend imprezy. R najmlodszego brata 10 rocznica slubu i 18 brata ciotecznego.
poza tym ja dzis sama bo moj R nietypowo ma pracujacy week bo jakis samolot do wtorku musi poleciec a jeszcze nie gotowy. Ale za to 2 dni bedzie mogl odebrac. Moze nawet lepiej. I tak niewiele by z niego w domu bylo pozytku a 2 dni zawsze sie przydadza na czarna godzine, zwlaszcza ze oni urlop biora w calosci albo na 2 razy i nie ma pojedynczych dni do wykorzystywania.
mielgo dnia, postaram sie zajrzec jak sie bede dobrze czula i nie bede lezec