Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aguga mamy podobny wiek ciąży i chyba jesteśmy podobnie nastraszonepróbowałam z tym walczyć ale chyba się nie da........
szczególnie w pierwszej ciąży każde kłucie, ciągniecie lub nawet najlżejszy ból potrafią przestraszyć i człowiek nie wie czy już dzwonić do lekarza czy co, chciałabym wiedzieć jaki rodzaj bólu czy innego dziwnego odczucia jest niebezpieczny dla ciąży
i kiedy trzeba reagować
wszystko to takie trudne:-
-
-(muszę zacisnąć żeby i poczekać tydzień do wizyty, moja pani doktor na pewno mnie uspokoi .. na jakiś tydzień
![]()
Kadam cześć!
Wczoraj mój maluch porządnie mnie skopał. To głupie ale myślałam, że mi wykopie dziurę w skórze. Chyba jest za mały by jego zmiana pozycji była tak odczuwalna? Bo to było trochę niepokojące, jakby się złościł czy coś haha. :-)
A co to będzie dalej?!![]()
.

pesca nie jestes samamalinowaDziecko mnie bije. ;-)
Mój Maluch chyba naprawdę nie lubi jeździć autem. Dziś musiałam rano trochę autem pojeździć to normalnie przez całą drogę takie kopniaki dostawałam, uspokoiło się dopiero jak z auta wysiadłam. I jeszcze denerwują mnie te pasy!! Was też tak cisną w brzuch? Niby ciężarne mogą bez pasów jeździć, ale jednak co pasy to pasy, zawsze bezpieczniej.