Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i po weekendzie
Witam poniedziałkowo :-)
Młody w przedszkolu starszy w pracy a mamusia jak w każdy poniedziałek sie leni
Jutro mam wizytę więc proszę o kciuki , mam nadzieje że dowiem się kto mieszka w brzuszku bo jestem strasznie ciekawa a tak bardzo marze o dziewuszce![]()

My byliśmy na USG w 16 tygodniu i 2 dniu i pokazał się chłopak i myślę, że przy takim zdjeciu jakie dostaliśmy już tak zostanie, a jak coś się zmieni to będę w wielkim szoku 
patrycja 22, a może dzidzia tak ładnie pokaże się na USG jak nasza i zobaczycie czy to dziewczynka czy chłopczykMy byliśmy na USG w 16 tygodniu i 2 dniu i pokazał się chłopak i myślę, że przy takim zdjeciu jakie dostaliśmy już tak zostanie, a jak coś się zmieni to będę w wielkim szoku
![]()
tymbardziej że suwaczek jest trochę nieaktualny i muszę dodać 4 dni.
Męczą mnie jakieś koszmary że on gdzieś tam sie z kimś umawia, że łapie go jak się całuje itp. Okropieństwo tym bardziej że na każdym kroku mąż udowadnia mi, że bardzo mnie kocha i nadal mu sie bardzo podobam. A ja...czuje sie już nie taka jak kiedyś :/ siedze codziennie w domku bo do pracy nie chodze, wiec nie robie rano fryzurki tylko upinam wygodnie włosy, oka nie maluje jak zwykle bo po co, skoro siedze w domu... Zawsze byłam ładnie opalona z solarium co dodawało uroku z fajną figurka itp a teraz blada i cięższa o kilka kg :/ Myśle że te koszmary i głupie myśli właśnie przez ten nastrój mam bo M zachowuje sie tak, jak zawsze a nawet i lepiej bo podobam mu sie taka okrąglejsza i jak tylko ma okazje to łapie mnie za pupe albo zagląda mi w spodnie
eh....głupia baba ze mnie:-)
eh... Miłego dnia Mamuśki :*
Ja chyba też nie byłabym najszczęśliwsza, gdybym taki tekst usłyszała od swojego M.

Dziś mi się śniło, że byłam na spacerze z moim..... UWAGA! słoniem!
Prowadziłam go na smyczy i miał takie wielkie szelki!! (podobne ma mój pies) I tak sobie wędrowaliśmy przez las jak Kubuś Puchatek z Prosiaczkiem.