aguga06
Fanka BB :)
Niska zdrówka
Azorek bardzo mi przykro,nie wiem co napisać.Mąż na pewno szybko znajdzie pracę-trzymam kciuki
Bellka mi też tak czasami dzidzia się przekręca,dziwne uczucie. Co do wyników to się nie przejmuj bo ja robie z 2tyg przed wizyta czasami wcześniej ,kiedy mi pasuje podjechac do przychodni.W pierwszej ciąży też robiłam tak i synuś okaz zdrowia.
Azorek bardzo mi przykro,nie wiem co napisać.Mąż na pewno szybko znajdzie pracę-trzymam kciuki
Bellka mi też tak czasami dzidzia się przekręca,dziwne uczucie. Co do wyników to się nie przejmuj bo ja robie z 2tyg przed wizyta czasami wcześniej ,kiedy mi pasuje podjechac do przychodni.W pierwszej ciąży też robiłam tak i synuś okaz zdrowia.
,
A można kogoś tak zwolnić z dnia na dzień ? A jakiś okres wypowiedzenia ?
mowilam jak sie wali to na maxa mam dosc tak bylo znami cale zycie. jestesmy ze soba 13 lat i tak bylo zawsze odkad pamietam
:-( jak sie zaczynalo prostowac u mnie w domu to sypalo sie u meza i odwrotnie. odkad mieszkamy sami tez tak ajest ze ciagle cos nam sie dzieje najpierw starcilismy dach nad glowa (status bezdomnych mielismy) pozniej tzw lkolega wyssal z nas kasiore za wynajem pokoiku...pzniej dostalismy mieszkanie wiec pozyczka na wykladziny i meble pozniej slub i amelkowna ja bez pracy zas maz bez pracy bo "kolega" mu zaproponowal mega deal itd itd