Mina - haha dobre
Musa - jesteś kochana, chyba nie wytrzymam i pójdę na to darmowe usg szczególnie, że to już jutro!!!!!!!!!!!!!!!
Jutrzenko - z tym kredytem to różnie bywa, za mieszkanie tej wielkości jakie wynajmujemy musielibyśmy zapłacić ok 300 tyś. co daje ratę kredytu od 1600 do 1900 plus czynsz ok 350 zł więc i tak w sumie minimum ok 2000, a wynajmując jestem 800 zł do przodu co miesiąc. Wiem, że moglibyśmy kupić w innej dzielinicy czy pod wawą ale wtedy mój mąż chyba nocowałby w pracy bo teraz dojazd zajmuje mu godzinę w jedną stronę a w pracy bywa i po 12 godzin. Moja teściowa żyć nam nie daje bo nie może znieść, że komuś płacimy ale czy biorąc kredyt 300 tyś a spałacjąc ponad 500 tys to jest ok? Moja mama za to jest za wynajmem, za 2 lata brat idzie na studia mama i tata na emeryturę, mają już wybudowany dom, który na nich czeka, wtedy sprzedadzą mieszkanie i pół kaski obiecali nam. A do tego może brat przyjdzie do wawy więc większe mieszkanko jakby było to mieszkałby z nami. Tak jak
Nikamo boję się kredytu (tak dużego kredytu z ratą ok 2000) bo różnie w życiu bywa i trzeba mierzyć siły na zamiary.
A co do mojej szyjki to schizuję bo ją czuję od początku ciąży, tzn wydaje mi się że to ona (jakieś skurcze, czasem uwieranie)
Ptyśka - widziałam już ten filmik, krąży po fc, miałam tu dodać ale mnie wyprzedziłaś. Jest niesamowity
mnie naszła w tym tygodniu ochota na młodą kapuchę i 2 dni pod rząd zajadałam, a wczoraj dostałam kosmicznych boleści i biegunki pewnie po tej kapuście
byłam w
Lidlu po te ciuszki, ale kurcze te legginsy w rozmiarze M wiszą na mnie ale trudno, a był przy tych rzeczach taki kocioł, że nawet nie patrzyłam jak to wygląda i co najlepsze były ze 3 kobitki w ciąży a reszta jakieś
emerytki!!!!