reklama

Październik 2012

ohhhhhhh z tymi truskawkami, wczoraj kupiłam z pół kilo zrobiłam, sobie ze śmietanka zjadłam ok godziny 21 i dziś od rana mam rewolucje żołądkowe:szok: pazerność nie popłaca ale nie mogłam przestać jeść:-)
jak czytam o szparagówce to aż mi żołądek do gardła podchodzi, u siebie w w sklepie nie widziałam, ale jakbym zobaczyła pewnie byłabym skłonna zapłacić za nią słono:-)
ja do swojej teściowej też długo nie mogłam mamo powiedzieć, mamunie miałam zawsze tylko jedną, swoją a teściowa to jakby obca kobieta.......długo mówiłam bezosobowo, potem jakoś się przełamałam ale chwile to trwało...
sonka - Kajko i Kokosz to idole dzieciństwa mego Pana Męża, ma całą kolekcję, różne wydania, jeszcze niedawno dokupował jakieś najnowsze......szał, ale pasja to pasja, nawet nie próbowałam się tego pozbyć z domu choć zajmuje masę miejsca a on już przezywa jak to będzie je czytał Juniorkowi...

reklama
Nad pępkiem? to chyba troche wysoko, czy nie? Ja czuje tak na wysokości jelit i wyżej ale pod pępkiem :tak:

Mi też tak wysoko kopie .Jak wczoraj ginek patrzał to główka była na dole,a nóżki koło pępka.
Sonka kciukam za pracę m.
Ja własnie zjadłam mus truskawkowy i 3 babeczki podjadłam.
Mina widzę ,że wygłodzona jesteś :eek::-D

Azorek, Sonkaa, mocno trzymam kciuki za Waszych mężów &&& oby wszystko poukładało się jak należy.

Jutrzenka, ja do Warszawy dojeżdżam z Sochaczewa więc godzinkę pociągiem mam. Na szczęście wysiadam sobie na Powiślu i Nowym Światem raz dwa jestem na Krakowskim na uczelni. Ale z domu też muszę podjechać albo swoim samochodem, ale ciężko na stacji znaleźć miejsce i często jadę autobusem. W zeszłych latach jak ustawiałam sobie zajęcia na prawie cały dzień to nocowałam u siostry. A i jeszcze w między czasie muszę zostawić Olusia w p-kolu. Jak kończyłam później to mama albo teściowa go odbierały.
Ale od nas mnóstwo ludzi dojeżdża, głównie do pracy. Mój mąż i teściu tak samo.

Co do kopniaczków, to moja Malutka upodobało sobie ostatnio głównie lewą stronę. Wcześniej szalała po prawej a teraz głównie tam siedzi. Aż zastanawiałam się, czy aby przekręcić się nie może, ale chyba tak jej wygodnie.

Ja na kopniaki czekam nadal i cieszę się smyrankiem:-)
Wpadłam na ryneczek i zastałam pustą skrzynkę po czereśniach, została tylko cena 8zł i 3 sztuki. Może będą jutro :rolleyes:
Były truskawki po 7zł, ale truskawki truskawkami, kupiłam arbuza i kalarepkę ;-)

mąż już się cieszy na sama myśl a ja zakupiłam już truskaweczki i mam zamiar wciągnąć z bitą śmietaną..
tylko bez skojarzeń proszę.. bo już ze śmiechu nie wyrabiam :rofl2:
ale fakt.. na głodzie kobieta w ciąży robi się niebezpieczna :-D

zależy jeszcze na jakim głodzie :p;p;p;p :-D:-D:-p:-p:-p

jesteśmy wredne :-D:-D:-D

Mina29 zaczynam bać się o Twojego męża. Daj znać jak przeżyje czwartek ;-)

aj tam wredne od razu:-), mnie to rozbawiło, bo fajnie sonka to ujęła

a ja już po obiadku, naczynia pozmywane i ciasto w piekarniku, co prawda żadne tam takie wymyślne pyszności jak u was, ale zawsze lepszy rydz niż nic:-)

a propo teściów, to właśnie miałam niezapowiedziane odwiedziny teściowej, co prawda od rana przeczuwałam że może to się tak skończyć bo z tego co kojarzyłam to miała dziś wizytę u lekarza na moim osiedlu, no i masz babo placek

ooo właśnie deszcz zaczął padać u mnie

mąż już się cieszy na sama myśl a ja zakupiłam już truskaweczki i mam zamiar wciągnąć z bitą śmietaną..
tylko bez skojarzeń proszę.. bo już ze śmiechu nie wyrabiam
rofl.gif

ale fakt.. na głodzie kobieta w ciąży robi się niebezpieczna
laugh.gif

a ja myślałam że już tą haleczkę zakupiłaś i nam się zaraz zaprezentujesz
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
o nie nie.. targowisko jest jutro u nas więc jeśli pogoda dopisze ( bo teraz leje) to po haleczkę poturlam się .. :-D
w ciąży z Kajem kupiłam taką z falbankami i wyglądałam jak hipopotamica z Madagaskaru :-)
i te ruchy.. trzeba popracować..
LA BOMBA - YouTube

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry