• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2012

reklama
Mamba, ja się wczoraj nawet całkiem nieźle trzymałam. Okna też się bałam myć, ale pomalutku to robiłam i na pewno po porodzie sobie to poprawię:-D Za to dziś przy porządkach Szymon mył mi szyby w drzwiach balkonowych - padłybyście ze śmiechu:-D:-D:-D - też oczywiście do poprawki;-)

jutrzenka, a o tym nie pomyślałam. Pocieszam się, że robię zakupy w najbardziej obleganym mięsnym u mnie w mieście i maszynka jest często na chodzie:-D Zresztą teraz i tak nie mogę jeść mielonego...:baffled:

azorek, maleństwo, trzymajcie się jak najdłużej w dwupakach!

witam i zegnam bo ide spac

znow calu dzien poza domem.
pojechalismy po Kube, potem z nim na obiad do lokalu.
Juz mielismy wracac do domu jak zadzwonila koleznka u ktorej na dzielce byl gril wczoraj ze jest tam z synek (2 lata) i zebym wpadla bo jeszcze dwie kolezanki przyjada. Wiec pojechalismy i na 20 wrocilsmy do domu

a jutro na 12 mamy msze za zmarla babcie a potem rodzinny obiad u wujka w domu ktory z babcia mieszkal. Bedzie cala rodzina, tzn moejgo taty rodzenstwo, ich dzieci i wnuki. Bedzie wesolo
i cay dzien poza domem wiec tez bede nieobecna

ale po weekendzie wroce :tak:

Pocieszam się, że robię zakupy w najbardziej obleganym mięsnym u mnie w mieście i maszynka jest często na chodzie:-D

hehe to jeszcze gorzej bo napewno jej nie miela i mieso z pierwszego mielenia zostaje w maszynce do drugiego itd.... bleee

dobrej nocki i milej niedzieli

witam

hehehehe Paula dobra jestes.
Gdybym wiedziala ze jestes w nocy to tez bym wlaczyla.

Znowu nie spalam pol nocy bo moja siostra o 23:40 miala lot do Polski wiec znowu przezywalam i tylko sie budzilam i myslalam:... o juz po 2 to polowe lotu juz maja za soba. O 4 jeszcze troche i wyladuja.

Jak Kuba przyszedl do nas ok 8 to jej sms wyslalam czy juz sa i i odpisala ze po 7 wrocili i ledwo na oczy patrzą.
W sumie cala noc w plecy, podobno fotele niewygodne i nie pospali w samolocie

takze ulzylo mi ze bezpiecznie wrocili po tym co sie dzialo w tym roku

ok 11 do nich jedziemy bo na msze na 12 a to niedaleko od nich to pogadamy, zreszta i tak rodzice beda z nami jechac to pojedziemy wszyscy od nich z domu

milego dnia i ladniejszej pogody niz u nas (czytaj lał deszcz z rana a teraz 17 st i pochmurno, bleeee)

Witam zaspane towarzystwo!!!
Tylko Jutrzenka trzyma formę ;)
Przez brak snu udało mi się w końcu nadrobić pogaduchy z kolegą, bo ostatnio się ciągle mijaliśmy. Jego dziewczyna niedługo rodzi więc to przodujący temat :)
Jeszcze niedawno było dużo czasu, aż tu nagle mi pisze, że jeszcze 3 tyg. Albo czas tak szybko leci, albo naprawdę długo nie rozmawialiśmy, sądzę jednak, że to pierwsze ;) Czas spakować torbę!
Jutrzenko cieszę się, że siostra szczęśliwie wylądowała. Później napisz co zwiedzali, przypomnę sobie co nieco :)
Odespalam noc, czas na śniadanko.
Miłego dnia Śpioszki brzuchate ;)

Dzień doberek!!!

Rzeczywiście Panie śpia lub leniu****ą:) :)

Jutrzenko super że siostra juz szczęsliwie wylądowała ,mam nadzieje że zadowolona z wyjazdu.

My już po śniadanku ,mielismy smigac na grzyby ale upał dalej trzyma dlatego przełozylismy to na jutro.Dzis pewnie spakuję torbę bo zabieram się do niej od paru dni i przemebluje w piwnicy bo jakos nie moge na miejscu usiedzieć.:)

Miłej niedzieli !!

reklama
Witam niedzielnie.
Pospałam do 9, znowu deszcz padał całą noc, dalej pada tylko już nie tak mocno.
Ciemno, szaro, ponuro, wilgotno.
chyba legnę z książką na dzisiaj bo nic innego nie przychodzi mi do kisielu.
A co na obiad?

Miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry