Majeczka26
Fanka BB :)
jestem ZA!!! tylko obawiam sie Paula, ze jak teraz nic nei czuje, to później 'w nagrodę' może mi tak przypierdzielić, ze nie bede wiedziala jak sie nazywamMajeczka też nie wiem co to skurcze, nie licząc tego z łydki. Chyba poznamy co? A może będziemy rodzić bezbólowo?!!
![]()

Mina widziałam juz kiedys te licytacje, boski opis, ale swego czasu myslalam ze to kpina

Esi podejrzewam, że to szyjka sie skraca stąd te skąpe krwawienia. trzymaj rękę na pulsie i daj znać jakbys sie wybierala rodzić - bedziemy Cie wspierać!:-)
azorku ja jestem pod wrażeniem, że wyszłaś jeszcze tego samego dnia co urodziłaś, no i że juz jestes na chodzie - kolejna moja iskierka nadziei

kłaczek na moje oko zaczynasz 37 tc, a to zmienia postać rzeczy - pakuj torbę jeszcze dziś!
Ja po pracowitym początku dnia juz do wieczora poleguję, aktualnie czekam na obiadek, który mąż pichci, za godzinę kolezanka wpadnie na kawę a później juz tylko błogie lenistwo. piękna pogoda w KRK, dość mocno wieje, ale to dobrze - smród krakowskiego smogu przewieje