reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Oooo ja tez chetnie bym sie wybrala :) dawno tam nie bylam, a kiedys uwielbialam tam chodzic bez celu. Ale autobusami nie chce mi sie z młoda tłuc. Moze w maju sie wybierzemy jak narzeczony wroci. Puszcze Niepolomicka tez musimy zaliczyc.. Niepolomice i Wieliczka to moje tereny, czuje sie tam pewniej niz w Krakowie w ktorym mieszkam od urodzenia :)

reklama
Też by mi się chyba nie chciało tłuc choć mam w planie kiedyś z młodym przejechać się autobusem-niech zobaczy inny środek transportu hehe..
Jutro M mi zostawia auto stąd pomysł na Kazimierz:) kiedyś mieszkałam blisko i też często bywałam, pogoda ma być ładna więc nic tylko korzystać:)

my tez dzisiaj:baffled: ups tzn już wczoraj spędzilismy mnóstwo czasu na powietrzu :tak:najpierw szalałam w ogrodzie, później z małym na obiadek, nastepnie razem z W. i małym znowu w ogrodzie, po podwieczorku wybraliśmy się na małe zakupy, bo okazało się, że mojemu dziecku troszkę:-p głowa urosła i wszystkie czapki za małe:sorry2:w galerii zakupilismy 3 czapki:-Dno i przy okazji spodnie i bluzkę w smerfy :tak: dla małego oczywiście..wróciliśmy sporo po 20..jutro ciąg dalszy ogrodu...
jak tak dalej pójdzie to mój syn będzie wyglądał jak murzyn, bo strasznie szybko łapie kolory na słońcu;-)

my też musimy nowe czapki zakupić, bo wiosenno-letnich nie mamy :(
wczoraj na 2 godzinki byliśmy na spacerku, dziś mam nadzieję, że też trochę pochodzimy, no chyba że kondycja mi odmówi posłuszeństwa bo @ mnie nawiedziła :/

Vinga wspolczuje @. Ja naszczescie w tym miesiacu mam ja juz za soba.

Ja czapke mam, babcia Nikoli kupila ostatnio. I mowilam rozmiar 40 to oczywiscie kupila 42, bo 40 wydawala jej sie za mala. No i trzeba co jakis czas podciagac Młodej do gory bo spada jej na oczka.

U nas dzis mega cieplo. Potem pojdziemy na spacerek ale zastanawiam sie jak ja wciagne spowrotem 25kg na 4 pietro. Winda nam nie dziala, remont jest.

Współczuje zepsutej windy...ja na szczęście mam gdzie zostawić wózek na dole. Też się wybieram na spacer za jakąś godzinkę, póki co obiad i pranie:)

my dzisiaj mieliśmy tragiczny dzień:-( młody od samego rana był straasznie marudny, nic nie chciał i ciągle płakał. Wyszliśmy z domu ok 11.30 i wróciliśmy po 18 nie licząc oczywiście przerw na posiłki. Dzisiaj postanowiłam zmontować moją spacerówkę i powiem wam, że mało brakowało a części wózka latałyby u sąsiada..no nie mogłam sobie poradzić, bo gdzieś mi się schowały paski boczne:baffled: mamy x landera xa..chciałam przymierzyć młodego czy mu się podoba i jak wygląda, ale nie było szans taki był wrzask. Chyba to słońce go tak męczy:sorry2: w piatek śmigamy na śląsk do rodziców W. i postanowiłam wybrać się pociągiem, zobaczymy jak mój dzieć to zniesie:-p

Panziorka- ja to się śmiałam wczoraj że mamy małego dzikusa. Butów nie założysz a jak się uda to po 15 minutach rozpracowane- już jednego zgubiliśmy. Na słońcu wrzask- już mamy okulary przeciwsłoneczne bo inaczej się nie da, wczoraj biegłam między domkami do lasu bo w cywilizowanym otoczeniu gdzie nie ma naturalnych filtrów słońca młody strasznie krzyczy i rzuca się w wózku. Za to dzisiaj widzę że o słońcu możemy zapomnieć:(

Panziorka ja sie cieszylam ze moja spacerowke wystarczylo wpiac w stelaz. Ale wczoraj postanowilam mlodej zdemontowac to wkladke niemowleca bo mamy ja w wozku. Rozmontowalam caly wozek a tego cholerstwa sie nie da! Potem przy skladaniu prawie nie dalam sobie rady i mialam ochote wyrzucic wozek przez balkon.. Podziwiam ze chcesz wziac Filipa ze soba i to pociagiem. Ja bym sie nie odwazyla. Naprawde cie podziwiam :)
Kasik u nas butow tez sie nie da zalozyc. A o jezdzie w sloneczku juz wogole. Dlatego na bude zarzucam pieluche ze przyslania slonko i po sprawie :D
Elutka udal sie wypad nad Wisle? Dzis juz niestety nie tak slonecznie - a szkoda. Wczoraj bylysmy w Biedronce ale zadnych sloiczkow oprocz deserkowych tam nie bylo, wiec dzis idziemy do carrefour po zapas :)

reklama
Hej dziewczyny- łączę się z Wami w bólu :) Antoś też słońca nie trawi. na dodatek wczoraj wieczorem taka histerie odstawił, że aż się dusił biedny. I nie wiadomo nawet dlaczego. Jak w końcu zasnął to spał 10h bez przerwy.

Kaskid: Na młodego masz okulary? Gdzie takie małe można kupić? Nie ściąga?

Edit: No właśnie sie upewniłamw galerii, że na mełgo te okulary :) tak aptrzę na to zdjęcie Twojego synka w dresiku i znów mnie nachodzi watpliwośc czy ja mojego dobrze ubieram. Przez te zmiany pogody juz sama nie wiem co mu na spacer zakładać. W co ubieracie teraz swoje skarby?

Ostatnia edycja:
Do góry