cześć dziewczynki, dziś ostatni dzień starego życia mojego :-)
Villandra Liliana piekne imie jeden z moich typow na dziewczynkę ale maz nie przekonany, jakiś progres w sprawie męskiego imienia?
Novaspace komplementuje fryzurę Twojej córeczki!!!! cudo! u mojego M wszystkie dzieciaki w rodzinie rodzą się kudlate, u mnie łyse. mój M mówi że jak Leon będzie łysy to nie jego

jutro się okaże...
Madziulka jak tam? ktoś ma jakiś cynk?
Antiope co do obniżania brzucha to mój jest nieco niżej ale ponieważ młody głową w górze to dupka wpuscilaby się w kanał rodny przed samym porodem. Podobno standardowo obniża się do 2 tyg przed porodem u wielorodek na kilka dni przed lub nawet kilka godzin przed.
Carla co za pech z tym okiem, trzymaj się!!! jak nie urok to....
Limonka jednocze się z Tobą w problemach że snem, u mnie doszły jeszcze zwariowane sny, ostatnio np że byłam w obuwniczym z moim kumplem w postaci nikogo innego jak Kurta Cobaina

załatwić komuś autograf? - mam znajomości po drugiej stronie
Karoola powodzenia z zapalkami mam nadzieje że pomogą ;-)
Persefona współczuję problemów z piersią bardzo się tego obawiam. Jesli nie dasz rady karmic z chorej piersi to jest butelka i smoczek medela calma która maluch ssie jak piers i się nie rozleniwia więc jak wyleczysz piers powinien wrócić do cycka bez problemu. Kupiłam je po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii.
Iwona a gdzie Ty?
w sprawie meldunku nie pomogę bo nie mam pojęcia- tu na wyspach nie ma obowiązku meldunkowego, istnieje tylko w państwach postkomunistycznych, juz dawno powinni znieść....
jeśli kogoś ominelam to przepraszam ale ciężko pisać z telefonu, a komp nam padł....
A ja jestem podekscytowana że hej stresik jest ale jeszcze nie tak duży pewnie jutro osiągnie apogeum

mój M bardzo mnie wspiera i uspokaja, choć się denerwuje i mówi że wolałby on leżeć na tym stole. Ogolnie wszystko chyba gotowe. Co ma być to będzie próbuje nie martwić się na zapas.
Krew wczoraj oddana do analizy, dziś muszę wziąć tabletki i stawić się w szpitalu na 7.30. cesarki robią do 12 ale nie wiem która będę. Dam Wam znać jak najszybciej

Calusy