Ja bym chciała urodzić do piątku albo po weekendzie, bo w weekend mój ma zajęcia na uczelni, a że dopiero zaczął podyplomówkę i jest starostą, więc nie chcę niszczyć jego kariery

A tego 1.11 też się boję ze względu na prawdopodobieństwo urlopów, w czwartek zapytam lekarza jak on pracuje.
Aniula snucie się po domu to dobre określenie, ja też mam wrażenie że się snuję... Nawet po córę do przedszkola nie pójdę bo nie mam siły na dłuższe wyprawy...
Macdalenka daj znać jak możesz czy jesteś już w szpitalu i jaka decyzja??
Madziulka super że już w domku jesteście! I zazdroszczę braku szwów, bardzo zazdroszczę
Karoola wczoraj w szkole rodzenia położna mówila, że nie trzeba się godzić na wywołanie w dniu, który oni proponują, że można poczekać z 2-3 dni.
Antiope zazdroszczę nastroju, bo ja mam ostatnio okropny, mój mąż mnie doprowadza do szału bo wg niego jestem leń i nic nie robię :/ Ciekawe w takim razie kto sprząta o mieszkanie ogarnia??
Joanna do porodu na pewno wszystko skończysz załatwiać

No i obyś urodziła w wyznaczonych przez siebie terminach hehe
limonka zobaczysz że wyrobimy się przed 1.11

A biegunki powiem szczerze to zazdroszczę, bo ja stwję na głowie żeby się porządnie załatwić, a od kilku dni mam problem!
Agnieszkaala zdrówka w takim razie dla Was
Wczoraj położna powiedziała nam w tajemnicy, że policzyła sobie, że na 70 porodów aż 45 to były cc! Mówi, że strach przed bólem robi swoje i u nas taśmowo robi się cc. Aktualnie na oddziale 19 kobiet po porodzie tylko 4 są po sn.
Wiadomo co się dzieje z
Tosieńką i jej maluszkiem??