reklama

Październik 2013:)

reklama
DZIENDOBRY;]no
piekna wiosna sloneczka supr!!!! ale bedzie dzis spacerek:]

mlody cos marudzi ja zaraz herbatke robie i tzreba sie zabarc za porzadki w kuchni:] potem spacerek i obiadek dzis makaron z warzywami na patelni;] milego dnia dziewczynki;]

Cześć,

mnie też nie było cały weekend ciężko Was nadrobić :( a ja już w pracy

nudności nadal męcza i wymioty choć w domu dużo lepiej sie czuje niz jak dojezdzam do pracy i w samej pracy ;]

cześć dziewczyny :) faktycznie przez weekend spooooro się tego nazbierało :) my wczoraj byliśmy w ikei i kupiłam sobie extra wanienkę :) za całe 19,99 :) miłego dnia życzę i czekam na relacje z wizyt u lekarza. Moja dopiero w przyszłym tygodniu...

Witam nowe przyszłe mamy :)

Miałam nie pisać i nie psuć weekendu. Może to zabrzmi egoistycznie ale potrzebuje wsparcia bo strach jest ogromny przed jutrzejszym dniem.
Wczoraj dostałam krwawienia. Rano poszłam pod prysznic a gdy z pod niego wyszłam się zaczeło, poprostu jak z jakiejś rany krew kapała kropla po kropli. Pojechaliśmy z A. od razu na pogotowie miałam USG ale zarodek jest za mały i nie widac serduszka widać też było ciałkozółte czy jakoś tak powiem szczerze że mało kontaktowałam co lekarze mówią bo byłam tak zestresowana. Niestety nie powiedzieli że nie dają mi 100% pewnośći że zarodek bedzie się rozwijał. Zrobili mi jeszcze raz badania krwi beta HCG czy się zwiękasza. Kazali mi leżeć plackiem i nic nie robić więc to robię ale strasznie się denerwuję. Jutro jadę na kontrolę. Wiem że nerwy nie pomogą i nieczego nie zmienią ;/
Trzymajcie kciuki za jutro, jutro napiszę czy nadal będę w gronie Październikowych Mam.

bedzie dobrze! krwawienia i plamienia moga ale nie musza oznaczac cos zlego - przeszlam obie sytuacje. teraz plamilam i krew w moczu, wizyta na izbie przyjec i u swojego lekarza i dostalam duphaston i przeszlo, czyli poki co ok. U ciebie tez pewnie tak jest:))))mysl pozytywnie!

Dzień dobry,
Ja znów zdycham w łóżku. Strasznie mi niedobrze. Małą tylko rano odprowadziłam do przedszkola i leżę.
Też byłam za tym by za szybko nie mówić, ale samo wyszło. Wiedzą rodzice, siostra i bardzo bliska koleżanka.

aleksiel
powodzenia przy prawku

kate daj znać co u ciebie

nula ja też mam wizytę za tydzień

deli też się nie możesz doczekać tak jak ja wizyty? mnie nie męczą żadne mdłości ani wymioty i zastanawiam się czy to dobrze... tylko ostatnio mam jakiś zmienny humor, nawet mój mąż zauważył :) u mnie też wiedzą najbliższe koleżanki i rodzina praktycznie cała bo moja mamusia musiała się wygadać. Choć była zaskoczona to bardzo się cieszy, że zostanie babcią.

reklama
Cześć dziewczynki
pochwale sie , że pierwsze ciążowe rzyganko za mną . . . mdliło mnie cały weekend a dzis nastapilo apogeum :)

kate - trzymam kciuki, daj znac co u Ciebie !!!

Pozdrawiam z pracy (dzisiaj sie chyba szybciej zwolnie do domu)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry