Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja jestem w takiej sytuacji i juz dziadkom oznajmilismy ze ślubu teraz nie bedzie i koniec...dziadki oburzeni ze jak to jak samotna matka i powinnismy miec ślub ale my postawiliśmy na swoimKate świetna wiadomość! Bardzo się cięsze, teraz dbaj o siebie i odpoczywaj!
Ja podejrzewałam, że jestem w ciąży ale miesiąc wcześniej też spóźniał mi się okres więc podeszłam do tego spokojnie i test zrobiłam dopiero jak zaczęły mnie boleć piersi i jakiś "wewnętrzny głosik" mi to podpowiadałChociaż to była nasza pierwsza próba bez zabezpieczenia i w owulacje i byłam trochę zaskoczona, że tak szybko poszło
Mam teraz taki mały problem i może któraś z Was jest w podobnej sytuacji... Z moim nie jesteśmy po ślubie i narazie tego nie planowaliśmy za bardzo, jesteśmy ze sobą 7,5 roku, mieszkamy od 6 lat razem, dziecko jest chciane i planowane a "papierek" nie jest nam zbytnio potrzebny. Chwilowo mieszkamy z rodzicami M. i od jego babci i mamy non stop słuchamy na temat tego że powinniśmy wziąć ślub chociaż cywilny ... nie wiem zupełnie co zrobić, postawić na swoim czy ulec ;/