reklama

Październik 2013:)

Zapomniałam napisać wcześniej
Antiope
też mnie dopadły dzisiaj jakieś mega wzdęcia pierdzę i pierdzę a mój synek chodzi i mnie przedrzeźnia "pierdząc" buźką i się śmieję.

reklama
O żeby nie było, ze u mnie tak kolorowo bo facet beze mnie z domu nie wychodzi. To, że siedzi to nic nie oznacza. Siedzi zazwyczaj w drugim pokoju i też gra. W CZOŁGI!!! Czy któraś zna ten ból? WORLD OF TANKS?

bosmanka ja doskonale znam ten ból! Mój mąż cały czas gra w te cholerne czołgi- najgorzej jak są promocje (pociski za pół ceny albo więcej doświadczenia dla załogi) Wszystkie tekst z tej gry znam na pamięć! Stary koń z 30 na karku a przesiaduje w tej grze jak nastolatek.

bosmanka ja doskonale znam ten ból! Mój mąż cały czas gra w te cholerne czołgi- najgorzej jak są promocje (pociski za pół ceny albo więcej doświadczenia dla załogi) Wszystkie tekst z tej gry znam na pamięć! Stary koń z 30 na karku a przesiaduje w tej grze jak nastolatek.

No mój 32 :) Ale na całe szczęście nie dokupuje nic. Wciągnął ostatnio faceta koleżanki. Teraz jak z nią rozmwiam to ona do mnie "dzięki Anka, wiesz, naprawdę dzięki!" ;)

Madziarena a Twój facet to chyba żołnierz z zamiłowania co? Wolne ma a i tak się w wojnę bawi? :)

Dzisiaj czytałam sobie jak marcóweczki zaczęły zdawać sobie relacje z porodówek :) Większość miała cc. Nawet się nie obejrzymy a same po kolei będziemy mogły się pochwalić maluchami :-D

Heh Kamcia to czytałyśmy sobie w tym samym momencie ;) Też mnie tak wzięło, aby najświeższe relacje usłyszeć :) Nie doczytałam trzech ostatnich bo już po 1.00 więc idę spać :)

Dzień dobry :-)

U mnie pobudka punkt 6 mały wstał podał M telefon żeby zobaczył która godzina heh. Więc zabrałam się z małym na dół niech chłopina pośpi sobie troszkę dłużej bo ja to się pewnie i tak w dzień położę :-)

Mój M na szczęście nie popadł jeszcze w żadną manie z grami nieraz pogra na tel w angry bird ale to nie tak nałogowo raz na ruski rok z nudy :-)

DSC00411.jpgDSC00412.jpg

Bosmanka wklejam sufit. Ta "gustowna" lampa miała klosz ze szkła malowanego jak futbolówka, ale była za ciemna, zdjęliśmy go i nie możemy się zebrać żeby kupić nową lampę.
Mam katar- cholwecia!

Załączniki

• DSC00411.jpg
    DSC00411.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00412.jpg
    DSC00412.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 57
Dzień dobry dziewczynki!

Gaga takiego sufitu, to ja jeszcze nie widziałam :-)

A mój też gra, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. Dziwi mnie tylko, że mu się jeszcze nie znudziło, bo próbował mnie wciągnąć (graliśmy na dwa komputery razem w sojuszu), ale mnie ta jego gra wydaje się strasznie nudna.

reklama
No ja już dzisiaj po zakupach teraz siedzę i wcinam bułę z pestkami dyni na wierzchu.
Maciuś poszedł właśnie spać i w domu nastała wielka cisza więc siedzimy z M i odpoczywamy :-)

Gaga fajny pomysł z tym sufitem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry