Witam,
Kawka dla wszystkich
Wstałam ale nie wiem czy nie śpię nadal?
Deli o 7 rano rozmowy o imieniu? łał ale małż miał pomysł.
Takich spudniczek tiulowych w uk jest pełno. Za to w PL nie mam pojęcia gdzie szukać.
Die_perle jak w Polsce się da i są leki to i tu się da. Wiec niech ciemnoty mi nie wciskają że nie ma i nie można.
Moim zdaniem anglicy są strasznie durni. U nich co się w tv powie to oni wierzą. Zaden nie zadaje pytań. Nie szuka odpowiedzi. A u nas w narodzie to normalne jak sie nie da to trzeba szukać rozwiazań. Jak kasy nie ma to i węgiel podprowadza albo kable elektryczne.
Jak tylko przyjechałam do UK dostałam strasznego kaszlu.. nie wiadomo z jakiego powodu... trwało to az 3 miesiace. Do wymiotów. Jak usłyszałam piersze drink a lit ( to wypiliśmy flaszke) nie było rozwiazania. Ala jak to nie pomogło zaczełam szukać przyczyn i chodziłam prawie codziennie do rodzinnego bo sie dusiłam. I znalazł mi leki które pomogły, powiedziałam że nie wyjde dopuki mi nie pomoże.
Podzwonił po szpitalach do polskich lekarzy i znalazł obustronne zapalenie płuc. Zrobili badania i dobrali antybiotyk. Wiec jak chcą to mogą tylko im sie nie chce i wolą mieć za sztuke odsłuchanego pacjeta wziąść kase.
Jak mnie widzi to mówi mi po imieniu. Stwierdził że duzo się nauczył że inne kultury nalezy leczyc innaczej.
Lepiej dopytać lekarza

co do baletek, płęty to nic przyjemnego dla stóp.
aniula ale zapowiada ci sie fajny weekend. odpoczywaj
Rajani mam nadzieje że sobie wszystko wyjaśnicie. A jak nie to nie koniec świata.
Mój były nie był człowiekiem z którym można cokolwiek było wyjaśnić. Wiec zdecydowałam prawie po porodzie odejść.
Mamy nową rodzine i jesteśmy wszyscy szczęśliwi.
Dużo wytrwałości i wracaj szybko do domu

Jestem z Tobą myślami.
nula zdrówka dla babci
Antiope cheeseburger tak zupka chińska nie

ale smaka robisz. Może nie wywołyj wilka z lasu... proszę mi żadnych cukrzyć nie łapać.
Pietrucha mnie położna mówiła że mam nie jeżdzić w długie trasu. Po każdej godzinie siedzenia w samochodzie zalecają 15 min spaceru. Ale to kwestia żylaków wg niej.
madziarena wysyłam Ci słoneczko

Co by głowa przestała boleć.
żabcia nie przemęczaj się dziś. Odpoczywaj. I jak będziesz czuła potrzebe jedz do szpitala
vilandra
dziamdziaki miłej wycieczki do PL.
bosmanka - cena za zdjęcia masakra... to ja juz jednak wole zwykły aparat..
joanna u nas dzis na obiad rosół z makaronem

uwielbiam. Zdrówka - może jaką herbatke z cytrynką i miodem zapodaj