dziamdziaki a to Twoj pierwszy szkrab? Bo jesli tak to moze byc roznie. Ja strasznie lubilam karuzele - im bardziej zwariowane tym lepiej. Po pierwszej ciazy natomiast jest mi od razu niedobrze...i rozwinal mi sie lek wysokosci

Takze karuzelowanie juz nie dla mnie
die-perle jak paluch?? Ja zauwazylam, ze wszystko mi sie w ciazy duzo dluzej goi. Tez tak macie? I duzo latwiej o infekcje jakiejs ranki, wiec trzeba uwazac.
Moja Mala tez chodzi na balet. Od wrzesnia idzie do szkoly przy operetce, wiec bedzie miala juz czesciej zajecia i bardziej...cwiczeniowo niz zabawowo. Zobaczymy, poki co jej bardzo dobrze idzie i przecudnie jest patrzec jak taki szkrab tak fajnie zarzuca pozycje baletowe w ukladzie...ALe jesli nie bedzie chciala cwiczyc, to wrocimy do baletu zabawowego - nie ma presji.
Moje dziecko to w ogole najbardziej chcialoby jezdzic konno, ale mama mowi NIE. Po pierwsze sie boje, ze cos mogloby sie zlego stac...A po drugie mnie nie stac - musialaby przestac chodzic na wszystkie inne zajecia. A chodzi na balet, judo, niemiecki i szachy...I gdyby mogla to chodzilaby nie wiecej, ale ja za wiecej juz nie place, nie ma bata

Moje dziecko jakby moglo to ciagle by cos robilo...I nawet o dziwo jej sie nie nudzi... Ostatnio sie dopytuje kiedy bedzie mogla znowu pojechac do klubiku dzieciecego w fitnessie (swego czasu czesto chodzilam na silownie a Mloda sie bawila w klubiku dla dzieci z opiekunka, jak sie dowiedzialam o ciazy to spasowalam, ale chyba teraz znowu zaczne

.
My kilka sesji mialysmy, ale zazwyczaj to ktos nas prosil, bo Sara ma dosc oryginalna urode, wiec byly za darmo. Nie wiem czy zdecydowalabym sie zaplacic tyle kasy. Zobaczymy, moze jakas rodzinna zrobimy po narodzinach.
Ja w piatek lece samolotem i o ciaze sie nie boje..Boje sie tylko, ze bede tak wysoko nad ziemia
villandra moja byla starsza jak zaczela przesypiac noce. I to tez nie naturalnie, bo przestawialam ja na wode tylko, a potem z wody tez zrezygnowala. Akurat na siku sie nie budzi, wiec moze Twoj tez bedzie mial mocny pecherz

W przeciwienstiwe do mnie - ja powinnam w pampku teraz spac...
Ja tez kocham allegro...
A btw - suknie slubna jednak odeslalam

NIe lezala idealnie - moj cyc sie w nic nie miesci

Bede szyc na zamowienie, bo dosc szczupla jestem (mam 72cm pod biustem) a cyc olbrzymi, wiec nic nie pasuje na mnie