Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), potem sprzątanie po śniadaniu (najprościej byłoby wpuścić stado kur od sąsiada
), mamo pobaw się ze mną, zmień mi pieluchę (a za 10 minut kolejną, bo strzeliłem kupsko - oczywiście, że w ŚWIEŻĄ pieluchę
), potem (nie wiedzieć kiedy) zrobiła się pora na drugie śniadanie dla szkraba, potem trzeba uspać marudę, zanim ze zmęczenia po ścianach zacznie biegać i dopiero jest czas na chwilę wytchnienia ;-)
); oby wszystko się udało.
I do dziś wiele osób mówi, że jeżdżę lepiej od niejednego faceta, a za kółkiem klnę tylko na baby (i proszę tego nie utożsamiać z płcią
). A jeżdżę sporo i to od lat 13.

Nam w naszych relacjach bardzo pomógł taki oto króciutki wykład o sposobie myślenia kobiet i mężczyzn ;-) Polecam
No i niedomyślne to stworzenia - też fakt. Dlatego trzeba mówić wprost, krótkimi zdaniami i bez żadnych ogródek ;-)cześć dziewczynki
ja się zbieram powoli, bo o 11.30 mam usg genetyczne. Trzymajcie kciuki.
Nie wiem jak ja tam dotrę, bo od rana potwornie boli mnie żołądek, tak że się prawie zwijam z bólu. Zastanawiam się czy to może być z nerwów, bo nic takiego, co mogłoby mi zaszkodzić nie jadłam. No ale do tej pory nigdy nie miałam nerwowych bóli żołądka.
U nas też pogoda trochę gorsza, bo chłodniej o kilka stopni i słoneczko coś się przebić nie może. Ale na szczęście nie pada.
nula ja doszłam dziś rano do wniosku, że faceci to taki trening przed dziećmi. Ja też się dziś przez mojego denerwuję (dlaczego to już długa historia i nie będę jej teraz przytaczać). Ale u nich to wszystko bierze się z tego, że oni czasem nie myślą. Mój też nie chciał nic złego, tylko jakoś tak mu wyszło.
deli to czekamy na fotki.
A co do prawa jazdy, to biję was na głowę, bo mam od 15 lat :-)
.