Szynszylka
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczynki , widze tu same smutne wieści z frontu dotyczące życia prywatnego
bardzo mi przykro, że nie każdej z Nas układa sie tak jak powinno . . .
Ja miałam bardzo intensywny weekend, w piątek panieński (pierwszy raz tak dobrze bawiłam sie na trzeźwo
) koleżanki zorganizowały mi impreze w stylu pin up... było rewelacyjnie. W związku z tym że obowiązywał starodwany styl wybrałam się z moim P. po zakup sukni na ta imprezę bo oczywiście w stare kiecki już sie nie mieszczę (to znaczy mieszczę ale wyglądam w nich jak po starszej siostrze) i szukalismy czegoś co zakryje brzuszek będzie wygodne i stosowne do owej imprezki.
Z kolei w sobotę miałam polter (stłuczkę) - ten zwyczaj pewnie nie każdemu jest znany, ale generalnie przez mój dom od godziny 12 do 24 przewinęło się lekko w granicach 70 osób.
Po poltrze wiem, że w P. mam 100% oparcie strasznie mnie wyręczał we wszystkich obowiązkach i nie pozwalał przemęczać ...
Maluszek w brzuszku bardzo dzielnie zniósł wszystko
pewnie bedzie silny po tatusiu.
Nie wiem czemu ale podświadomie czuje , że to będzie chłopak. Często zdarza mi się o dziecku mówić w sensie "on" "o nim" albo "mój mały"
zobaczymy co usg pokaże za jakiś czas.
za 5 dni Nasz wielki dzień
Dzis idę na przymiarkę sukni ślubnej która wypożyczam, a rezerwowałam ją w styczniu kiedy to jeszcze o ciąży nie wiedziałam ... trzymajcie kciuki bym sie w nią wcisnęła
)) to na razie mój główny stresing 
Pozdrawiam :*
Ja miałam bardzo intensywny weekend, w piątek panieński (pierwszy raz tak dobrze bawiłam sie na trzeźwo
Z kolei w sobotę miałam polter (stłuczkę) - ten zwyczaj pewnie nie każdemu jest znany, ale generalnie przez mój dom od godziny 12 do 24 przewinęło się lekko w granicach 70 osób.
Po poltrze wiem, że w P. mam 100% oparcie strasznie mnie wyręczał we wszystkich obowiązkach i nie pozwalał przemęczać ...
Maluszek w brzuszku bardzo dzielnie zniósł wszystko
Nie wiem czemu ale podświadomie czuje , że to będzie chłopak. Często zdarza mi się o dziecku mówić w sensie "on" "o nim" albo "mój mały"
za 5 dni Nasz wielki dzień
Pozdrawiam :*